Brands

A

Adidas er et tysk firma, der producerer sportsudstyr og diverse ting indenfor sportsmode, særligt kendt for at lave fodtøj, men også bl.a. trøjer og shorts. Adidas er en del af Adidas Group, som også ejer mærket Reebok.

Adidas blev i sin tid startet af to brødre, Adolf og Rudolph Dassler, men de blev uvenner, og den ene startede derfor Puma med fokus på modetøj. Forholdet mellem de to firmaer er dog blevet bedre gennem tiden.

Logoet skal forstille et bjerg, som skal betyde at man kan overkomme alt.

Det er vigtgt at man er godt tilpas og i sit rette, når man udøver sport. Uanset om du er på ski, bestiger bjerge eller sejler på floden, kan Adidas klarer de udfordringer du møder på din vej. Med et klart udsyn, bliver din præstation meget bedre.

Se butikker som forhandler Adidas

Alain Mikli, født Alain Miklitarian, er en fransk-armensk designer af high-end håndlavede briller og accessoires.

Siden 1978 har mærket været synonymt med særpræg og provokation takket være dets unikke design og eksklusive farvekombinationer. Mikli selv hævder, at hans brug af farve er inspireret af hans libanesiske-armenske rødder. Alain Mikli er en union mellem et kunstværk og et forbrugerprodukt og er en favorit blandt europæiske berømtheder og avantgarde amerikanere.

I 1978 åbnede Mikli sit designstudio i Paris.

I 1983 hjalp berømtheder som Elton John med at booste designets anerkendelse ved at bære Miklis produkter.
Kanye West havde Alain Mikli solbriller i sin musikvideo, Stronger, som han specifikt anmodede om fra designeren. Denne stil af solbriller er blevet et bredt fænomen, der normalt betegnes som “shutter shades”.

 

Se butikker som forhandler Alain Mikli

B

Balenciaga House er et af modeverdenens store mærker og har været en del af Kering koncernen. Balenciaga House blev grundlagt i Spanien af Cristóbal Balenciaga men blev først permanent i 1937, i Paris.

Radikal, som han altid var med hans kreationer, besluttede Cristobal Balenciaga at lukke sin haute couture-forretning i 1968, hvor han forlod sine kunder ekstremt berøvet. De havde haft fornemmelsen af at være en del af en priviligeret klub, der bandt dem til huset for evigt. Endda så meget, at grevinde Mona Bismarck efter denne begivenhed gik i sorg og lukkede sig inde i sit hus i tre dage.

I 1997 vendte Balenciaga House tilbage i modeverdenen, og Nicolas Ghesquière blev udnævnt til kunstnerisk leder.

I dag står Balenciaga House bag en lang række kollektioner og accessoires til mænd og kvinder i hele verden. Da Balenciaga House har været yderst selektiv i sit valg af distributører og altid viser respekt for husets DNA og Cristobal Balenciaga’s ånd har mærket udviklet sig på en måde, der bevarer sit radikale men omhyggelige image i alle sine butikker.

Med oprettelsen af de to nye parfumer, Balenciaga Paris og Florabotanica, går Balenciaga tilbage til sin strålende fortid i parfumerivirksomheden (Dix 1946, Quadrille 1948, La Fruite des Heures 1955).

Se butikker som forhandler Balencigia

Bellinger sigter efter at ramme et budskab, efterlade et indtryk og få dig til at føle… noget.
Glæde, lykke, passion, flegmatisk…? Bellinger er fuldt fokuseret på innovation.

Bellinger designer og skaber innovative stel, tilført en smule nyt og unikt – de forsøger at gå derhen, hvor ingen andre har været før. Bellinger henvender sig til både damer og herre og til alle aldersgrupper. Der er fælles fokus på farverigt varierende liv med rejser og oplevelser.

Se butikker som forhandler Bellinger

BIOBIO

BioBio gør bæredygtige kvalitetsbriller tilgængelige for flere mennesker og tilfører brilleindustrien en positiv forandring via deres nytænkning af biologiske materialer.

BioBio er brillestel som er tidsløse, aldersløse og kønsløse. Det betyder at du kan få det samme stel, om du er barn, voksen, mand eller kvinde.

Se butikker som forhandler BioBio

Blac er et nyskabende brand, som helt revolutionært er designet ud af carbon, forstærket af titanium.

Blac’s begyndelse starter med designer Claus Bellinger og hans fascination af McLaren’s carbon-komposit MP4-1 karosseri, som imponerede Formula 1’s verden, ved Silverstone i 1981.

Det tog år at udvikle Blac og det var et ægte pionermaraton. Carbon er aldrig før blevet brugt i produktionen af brillestel. Blac bliver håndlavet i Danmark, hvor et specialiseret produktionsteam har til huse i Bellinger House i Risskov.

Alle stel er håndlavet til hver enkel individuelle kunde, med hængsler, skruer og næsepuder skræddersyet til Blac stellene.

Se butikker som forhandler Blac

Blackfin er den perfekte kombination mellem teknologi og design.

Håndlavet i Italien af den højeste kvalitet af japansk titanium, er hvert stel håndværker fremstillet i en process af 53 produktionsstrin.

Hvert stel er individuel med høj ydeevne, de vejer så lidt som 2,4 g og kombinerer fantastisk styrke, lethed og fleksibilitet.

Hvert par Blackfin er designet og fremstillet i Italien: Et strategisk valg for at styre alle fremstillingsfaser, for at følge alle detaljer med ekstrem opmærksomhed og for at producere alle komponenter i realtid, så alle er fuldstændigt med på betydningen af ordet ‘kvalitet’.

Se butikker som forhandler Blackfin

Bollé

I 2018 kunne Bollé fejre 130-års fødselsdag. Et brand der har eksisteret siden 1888 har haft mange år til at afprøve, hvad der dur og hvad der ikke dur. Hvorfor Bollé har etableret sig selv som en stærk og anerkendt profil indenfor sportsbriller og sportsudstyr. Bollé er eksperter indenfor: solbriller, skibriller, skihjelme, cykelhjelme og sport beskyttelsesbriller.

Se butikker som forhandler Bollé

BOSS Orange

BOSS Orange Eyewear fanger den moderne og alsidige ånd. Solbrillerne og brillestel præsenterer trendy og friske figurer, der formidler en let indstilling. Byens kollektive stil er sammenhængende med mærkeets moderne udseende, der tiltrækker urbane og dynamiske mænd og kvinder.

Se butikker som forhandler BOSS Orange

Brand Fatigue fra William Morris

Brand Fatique er et subbrand til William Morris. Det helt unikke er, at Brand Fatique giver optikeren mulighed for, at sælge deres helt egen specialfremstillede briller.

Se butikker som forhandler Brand Fatigue

Breitfeld & Schliekert

Breitfeld & Schliekert er et tysk kvalitetsmærke som tilbyder et stort sortiment indenfor tilbehør, værktøj, solbriller, børnebriller og beskyttelsesbriller mv.

Se butikker som forhandler Breitfeld & Schliekert

Burberry har siden sin grundlæggelse i England i 1856 været synonymt med design, håndværk og innovation.

Nu er Burberry blevet et førende mode luksus mærke med en global forretning og en karakteristisk britisk identitet.

Brillestels kollektionen, der har været under licens siden 2006, er inspireret af brandets innovative og klare tilgang. – Accessories kollektionen indeholder også de genkendelige, ikoniske elementer til både mænd og kvinder.

Se butikker som forhandler Burberry

Med licens siden 1997 repræsenterer Bulgari, den store italienske guldsmed og mester i farvede ædelstene af international berømmelse, et af de mest eksklusive mærker i briller.

Moderne design, unikke stilarter og glamourøse detaljer kombineret med overlegen kvalitet. Dette mærke er positioneret for det højeste segment af briller såvel som smykker, med luksuriøst italiensk håndværk og fed stil.

Bulgari eyewear er skabt af dyrebare materialer som guld, ædelstene og østrigske krystaller og er omhyggeligt udformet i tidløse designs.

Se butikker som forhandler Bvlgari

C

Caroline Abram er uddannet optiker og efter mange års ansættelse i designorienterede optikerforretninger, begyndte hun selv at designe. Til en start designede hun smykker og accessories; Lorgnet, forstørrelsesglas, kæder mv.

Ved at ‘genopfinde’ den meget ukendte lorgnet fik Caroline Abram stor international succes.

Under sine rejser opdager hun charmen fra Florida, og i 2008 lancerede hun sin egen serie af briller, der mindede hende om den gammeldags charme fra Miami. 60’erne, vintage og South Beach inspirerede Caroline.

Se butikker som forhandler Caroline Abram

CARRERA

CARRERA er synonymt med pioner design og fremragende kvalitet.

CARRERA er et varemærke siden 1956 for folk, der lever efter deres egne regler, og løbende styrker sig og stolt nærmer sig livet, folk der står ud fra mængden.
Hjertet i CARRERA enhed er deres vilje til at skubbe grænsen, træde ud af normale konventioner skubbe til det uprøvede og det ukendte.

Se butikker som forhandler Carrera

Cébé

Cébé kom til verden i Jura bjergene i Morez, Frankrig i 1892. Da skisporten fik sin popularitet i 1940’erne udvidede Cébé deres sortiment med hjelme, skibriller/goggles og solbriller. Cébé er et brand med mange års afprøvet erfaring, anerkendelser og prisvindende produkter og teknologi.

Cébé laver også en fantastisk serie for børn – endda for de mindste der har brug for en elastik om stængerne bagom hovedet – og til de store børn med fart over feltet.

Se butikker som forhandler Cébé

Chanel eller House of Chanel er et parisisk modehus i Frankrig grundlagt af Coco Chanel med speciale i luksus.

Chanel er måske mest kendt for deres ikoniske parfume Chanel No. 5.
I 1950’erne fik Chanel i samarbejde med Marilyn Monroe sat Chanel No. 5 på verdenskortet, da hun fik taget billeder, mens hun brugte Chanel No. 5 og udtalte, at hun om natten sov kun iført Chanel No. 5. Monroe er det mest kendte af Chanels “ansigter”, og de omtalte fotos hører til de mest populære reklamefotos i marketingshistorien.

Udover parfume er Chanel også kendt for deres speciale i ekstraordinære luksusvarer indenfor Haute couture, håndtasker, accessoires (briller) og kosmetiske artikler.

Se butikker som forhandler Chanel

Charles Stone

Charles Stone New York er pakket med farver. Kollektionen er fuld af toner og nuancer som passer perfekt til dig, der ønsker en unik stil der matcher din person. Til enhver farverig personlighed fås et stel med fed og klart design. Designet er tyndt og fint med subtile retro-elementer, hvilket er i fuld overensstemmelse med de klassiske, kølige og gode kvaliteter, som mange finder synonymt med New Yorks omdømme.

Se butikker som forhandler Charles Stone

D

DIESEL

Diesel er et italiensk tøjmærke, der blev etableret i 1978 af Renzo Rosso. Diesel er en legende indenfor modeindustrien – en pioner i en verden af denim og fritidstøj. Visionen var, at denim skulle gå fra at være arbejdstøj til en luksuriøs beklædning. I 1979 blev herrekollektion lanceret, og med en lancering af en kvindelig kollektion i 1989 blev Diesel ved med at vokse sig større.

Diesel er specielt kendt for deres måde at gribe reklameverdenen an på. Deres reklamer går lige til kanten, for nogle med tilpas ironi og humor, for andre grænsende provokerende.

Se butikker som forhandler Diesel

I en perfekt sammenhæng mellem tidligere inspirationer og futuristiske forslag fascinerer Dior brillekollektionen med sofistikerede arkitektoniske linjer og glamourøs flair.

Frihed er mottoet, der fejrer den perfekte miks mellem moderne design og feminin ånd.

Raffinerede stilarter udtrykker Husets kreativitet og gennem mere traditionelle kreationer, der byder på en moderne genfortolkning af kulturarvskrifterne, som f.eks. Cannage (vævning på rammen ved hjælp sukkerrør) og de ovale detaljer.

Produktionsteknikker af høj kvalitet kombineres med Diors kreativ ånd for at hylde Husets elegance og savoir-faire, for en stærk stilistisk erklæring.

Se butikker som forhandler Dior

Dior Homme

Dior Hommes brillekollektion har nye fortolkninger af mærkets maskuline essens, der byder på sofistikerede materiale mix og innovative, højteknologiske løsninger.

Solbrillerne og de almindelige briller indbefatter Dior Hommes koder, der perfekt afspejler kollektionens eksklusive stil. Dior Homme Eyewear frembringer en spidsfindig berøring af moderne design, takket være en unik kombination af innovation og funktionalitet, hvilket sikrer maksimal komfort og højeste alsidighed.

Se butikker som forhandler Dior Homme

Dean og Dan Caten, canadiske tvillingbrødre fra Willowdale Ontario, har arbejdet i den internationale modeverden siden 1984. I 1983 flyttede de til New York for at studere på Parson’s School of Design. Otte år senere besluttede duoen at tage det store spring til Italien. Efter mange samarbejder med store internationale modehuse fik brødrene deres første kollektion til mænd, som blev fremvist i et show i 1994.

Den intelligente blanding af irriterende canadisk attitude og raffineret italiensk skræddersyning, kombineret med stor opmærksomhed for detaljen er grundlaget for DSQUARED2-filosofien, der har givet liv til et unikt koncept for alternativ luksus.

I de seneste år har DSQUARED2 vokset sig til et mere elegant og sofistikeret brand, men de har stadig beholdt de sexede og provokerende træk, der er så indgroet i brandets kreative rødder.

Dekan og Dan deler deres daglige liv mellem Milano og London, mens de producerer deres kollektion i Italien. “Født i Canada, Bor i London, Made in Italy” er brandets motto.

Se butikker som forhandler DSQUARED2

Lev drømmen!
Det var planen, da Dutz Eyewear startede i 2005. “Vi lytter nøje til vores kunder og går ‘den ekstra mil’ for at være anderledes”.

“Vores forretningsfilosofi er at være instinktiv og ikke for streng; altid forstå de udfordringer optikeren skal kunne håndtere. Som følge heraf har vi etableret en vellykket og stor kundebase i vores hjemland, Holland, og udviklet et verdensomspændende distributionsnet bestående af 23 lande.”
Vi er så Dutz!

Se butikker som forhandler Dutz

E

Emilio Pucci blev grundlagt i 1947 af Marquis Emilio Pucci, en flot florentinsk aristokrat, som uventet startede sin mode karriere på Zermatts skråninger (Schweiz) i 1947, da billedet af en revolutionerende skidragt, som han havde designet til en kvindelig ven fandt vej til sider i magasinet, Harper’s Bazaar.

En strålende farvepalette og med inspiration fra natur, arkitektur og eksotiske kulturer, skaber Emilio Pucci sine signaturprint, som er infusioner af kalejdoskopisk farver i grafiske og abstrakte mønstre. Med sine dristige nye designs og sin radikale tilgang til mode, blev han hurtigt et modefænomen, kronet ”The Prince og Prints”, af den internationale modepresse.

Se butikker som forhandler Emiio Pucci

Emporio Armani er skabt i begyndelsen af 80’erne af Giorgio Armani. Dette mærke er designet til trendy kunder, der elsker Armanis DNA. Armanis kerneelementer er gennemgående i en moderne stil med et nyt frisk pust, med innovative og farverige designs, der er kendetegnet ved moderne linjer, former og materialer.

Se butikker som forhandler Emporio Armani

Entourage of 7 er luksusbriller med base i Los Angeles, hvor brandet er påvirket af den by, hvorfra det stammer; byen Los Angeles – en stadigt skiftende multikulturel smeltedigel.

“Vi fremstiller vores briller i Japan og Danmark. En rigtig god blanding af tradition og avanceret teknologi sikrer et konstant flow af kreative ideer, der skubber vores designere til nye grænser”.

Se butikker som forhandler Entourage Of 7

Ermenegildo Zegna-koncernen er et førende luksusmærke for herretøj og en af de mest kendte virksomheder i Italien. Ermenegildo Zegna blev grundlagt i 1910 i Trivero, i Biella Alperne, af den unge iværksætter Ermenegildo, hvis vision var at skabe verdens fineste tekstiler gennem innovation og indkøb af de ædle fibre direkte fra deres oprindelsesmarkeder.

Ermenegildo Zegna er i dag drevet af 4. generation. I dag er der 543 Zegna butikker (303 ejere) i over 100 lande verden over.

I marts 2012 lancerede koncernen ZegnArt, et uafhængigt engagement med fokus på internationalt samarbejde inden for billedkunst.

Se butikker som forhandler Ermenegildo Zegna

F

F22 er en helt ny kollektion fra Opo Scandinavia. Stellene er fremstillet af Titanium, Beta Titanium med en blødere legering, kulfiber og acetat. Serien henvender sig til mænd som interesserer sig for sit udseende, men hvor funktionalitet altid er vigtigst.

F står for Frame og 22 er betegnelsen for Titan i det periodiske system.

Se butikker som forhandler F22

FACE A FACE er designet i Paris og inspireret af créateur, Pascal Jaulent.

Hver FACE A FACE model, er et unikt stykke kunst. Langt fra standardiseret mode trækker hver serie sin inspiration fra moderne kunst, arkitektur og moderne design.

FACE A FACE spiller med volumen, former, materialer og teksturer. FACE A FACE briller er fransk design i hver detalje, lavet med en separat kollektion til mænd og en til kvinder.

 

Se butikker som forhandler Face a Face

Savoir faire, håndværk og innovationsfærdigheder har altid defineret Fendi, som den historiske romerske Maison og en af de mest prestigefyldte mærker på den internationale luksusscene.

Disse funktioner er fremhævet og overført fuldt ud til brillekollektionen, der er skabt til en sofistikeret, feminin og elegant kvinde med en stærk personlighed. Ædle materialer, raffinerede detaljer, dristige farvekombinationer til et særpræg, feminint og alsidigt design.

Se butikker som forhandler Fendi

FLEYE Copenhagen blev grundlagt i 2002 af Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm. I dag forhandles FLEYE hos udvalgte optikere og i førende mode- og livsstilsbutikker i over 30 lande verden over.

FLEYE Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe briller, der både komplimenterer og understreger den enkelte brugers stil og personlighed.

”Vi arbejder med en filosofi og en æstetik, der er baseret på at opbygge tillid og meningsfulde forhold til mennesker omkring os. I vores design blander vi urbane impulser med klassisk enkelhed.”

Se butikker som forhandler Fleye

Fossil

Fossil tager inspiration fra det typiske midt-1920’er design, og kombinerer det med den moderne kundes ønsker. Denne “”moderne vintage”” filosofi peger på klassisk, men samtidig nutidig, æstetik. Kollektionen er rettet mod kunder, der søger trendy briller med pæne og farvede former.

Solbrillerne er unge, sporty og nemme at bære, med polariserede linser og fleksible hængsler. Brillestellene på den anden side, tilbyder en bred vifte af stilarter, både for mænd og kvinder, i materialer som metal, acetat eller titanium.

Se butikker som forhandler Fossil

G

GANT er et livsstilsbrand af Amerikansk sportstøj, der tilbyder moderne tøj af høj kvalitet med et europæisk aftryk.

Virksomhedens værdier er grundlagt på baggrund af deres oprindelse fra den Amerikanske Østkyst. GANT blev lanceret i 1949 og siden da er GANT blevet videreudviklet med inspiration fra Europa med hensyn til tekstiler, design og livsstilspåvirkninger.

I dag er GANT et globalt livsstilsmærke, der tilbyder et komplet udvalg af tøj til mænd, kvinder og børn. Derudover har GANT også ure, fodtøj, briller, dufte og boligindretning i deres sortiment. Boligindretnings-linjen er markedsført af licenstagere.

I dag er GANT etableret i over 70 lande verden over og har 600 butikker samt et stort antal udvalgte Premium detailbutikker.

Se butikker som forhandler Gant

Giorgio Armani blev startet i 1975 af den italienske designer Giorgio Armani og hans kompagnon Sergio Galeotti.

Giorgio Armani mærket har en uforlignelig og tidløs stilstilstand. Armanis vision om kreativ design handler ikke kun om at dreje hoveder, men om at give et varigt indtryk. Rene linjer, indre elegance og omhu for detaljer er de elementære begreber, der ligger til grund for alle Giorgio Armanis ikoniske design samt deres briller.

Se butikker som forhandler Giorgio Armani

Givenchy

Givenchy, der blev grundlagt i 1952 af Hubert de Givenchy, som er et internationalt luksushus kendt for sine Haute Couture, konfektions- og tilbehørskollektioner til mænd og kvinder.
Siden 2005 har Riccardo Tisci været den kreative leder af kvinders Haute Couture, ‘ready-to-wear’- og tilbehørskollektioner (udvidet til herretøj i 2008). Med et twist af koderne i huset, som er cool chic, nyfødte, femininitet og aristokratisk elegance, skabes der en silhuet, der kombinerer rene linjer med en grafisk struktur. Tæt på husets kreative arv og ånd bringer Riccardo Tisci navnet Givenchy ind i nutidens verden.

Se butikker som forhandler Givenchy

GUESS blev grundlagt i 1981 af Marciano brødrene, som forlod Sydfrankrig i forfølgelse af den amerikanske drøm. Inspireret af en europæisk indflydelse sætter Marciano deres innovative touch på beklædningsindustrien og omdefinerer denim.

Et af deres oprindelige designs var et par stonewashed, slim-fit jeans, 3-zip Marilyn. Bloomingdale’s (stormagasin fra New York, USA) var det første stormagasin til at byde på mærket ved at bestille to dusin jeans. De forsvandt fra hylderne på ingen tid. Dette var begyndelsen på en lang succeshistorie.

Marcianos vision flyttede mærket til nye grænser. GUESS blev et symbol på en ung, sexet og eventyrlystne livsstil.

Gennem årtierne har GUESS inviteret folk til at drømme med sine ikoniske og tidløse reklamekampagner og forvandlet ukendte ansigter til berømte modeller, herunder Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni og Naomi Campbell.

I dag er GUESS et globalt livsstilsmærke med et komplet udvalg af beklædning og tilbehør, 19 licenspartnere og 1.705 butikker i over 80 lande.

Se butikker som forhandler Guess

H

Brillestedl fra Haffmans & Neumeister er karakteriseret af et samspil mellem innovative tekniske løsninger og æstetisk og tidløst design. De er kendt for deres flade metal stel. Alle processer – fra design til produktion – foregår in-house i Berlin

Se butikker som forhandler Haffmans & Neumeister

Harley Davidson Eyewear

I 1903 gik William Harley, Arthur, William og Walter Davidson sammen om at bygge deres første motorcykel i et lille skur i en baggård til Milwaukee (Milwaukee er en producent af elektrisk værktøj). Deres mesterværk blev ikke kun til en hurtig tur på motorvejen men til et symbol på frihed, eventyr og individualitet.

Harley-Davidson-mærket er et af verdens mest anerkendte og respekterede mærker. Dets tilhængere er nogle af de mest hengivne brandentusiaster i verden.

Harley-Davidson er et globalt livsstilsfirma med et komplet udvalg af beklædning og tilbehør og over 1.500 butikker verden over.

Se butikker som forhandler Harley Davidson

Havaianas blev skabt i 1962.

Havaianas er brasilianske flip-flop sandaler og tilbehør. Havaianas tilhører Alpargatas, en af verdens største sko virksomheder. Mærket og dets produkter er til stede i mere end 80 lande.

Havaianas er ungt, sporty og frisk.

Se butikker som forhandler Havaianas

Hello Kitty

Hello Kitty blev designet i 1976 af Shimizu Yuuko fra Japan. Hello Kitty er en stor succes, og Hello Kitty-mærket støder man på overalt. Umiddelbart ligner Hello Kitty figuren en kat, men det er det ikke, det er en pige, en evig 3. klasse studerende, der bor uden for London, hendes fødselsdag er d. 1. november.

Hello Kitty hører til under firmaet ’Sanrio’ sammen med andre tegneseriefigurer.

I dag er Hello Kitty blevet et populært brand, hvor motivet pryder alt fra tøj og make-up til mobiltelefoner. Produktet er primært populært hos piger.

Der er to Sanrio forlystelsesparker baseret på Hello Kitty, Harmonyland i Hiji-machi, på øen Kyushu i Japan og Sanrio Puroland, Tama New Town i Tokyo, Japan.

Se butikker som forhandler Hello Kitty

BOSS Eyewear er det yderste udtryk for elegant æstetik og innovativt design.

Nye kombinationer af højteknologiske materialer og uddybende detaljer understreger den sofistikerede karakter af hver kollektion. Mænds sortiment kombinerer ‘smart’, med høj kvalitet og en funktionalitet der sikrer en behagelig pasform. Sortimentet for kvinder præsenterer subtile feminine former og raffinerede farver, der afspejler en uberørt elegance.

Se butikker som forhandler Hugo Boss

I

I-spax fra Imago

I-Spax er et subbrand til Imago.

Se butikker som forhandler I-spax

IMAGO er latin og betyder; form, ide, fantasi, silhuet, vision, billede.

Fortællingen starter i 1990, hvor Rainer Laepple overtager agenturet på Imago efter Alfred Gassner. Han åbner sin forretning i en kælder i München-Ramersdorf.
Samarbejde med OGI, Minneapolis begynder i 2001-2002, kontoret er flyttet ud af kælderen og ind i en 880 kvm stor nedlagt landejendom, 30 km syd for München. IMAGO distribuerer nu kollektionerne i Europa, Australien og Afrika.

I 2016 trådte IMAGO ind på det spanske og det danske marked med stor succes.

Se butikker som forhandler Imago

Siden 1987 har Inface leveret simple, urbane og fashionable designs til brille- og solbrillestel.
”Inface er det perfekte tilbehør, som supplerer dit udseende” Inface sikre dig et godt design af høj værdi.

Det kan være svært at modstå de nye kollektioner, med nye fortolkninger af klassiske figurer og farver til både damer og herrer.

Se butikker som forhandler Inface

i

ic! berlin

ic! berlin er historien om Berlin. Ikke en historie om arv eller oprindelse, fordi sådan er Berlin ikke. Det er historien om, at alle hører til. Historien om attitude: vær dig selv, og lad ikke andre definere, hvem du er.

– Det er denne histore om frihed, der afspeljer sig i stel fra ic! berlin.
ic! Berlin er håndlavede kvalitetssel der udtrykker en holdning.

Se butikker som forhandler ic! berlin

J

Jimmy Choo, et ikon af accessories, som er placeret i toppen af markedet med kollektioner af metal og acetat.

Jimmy Choo er en malaysisk født modedesigner, som har base i London. Han er bedst kendt for at grundlægge mærket Jimmy Choo Ltd. sammen med Tamara Mellon. Mærket er kendt for håndlavede sko til kvinder. Skoene er blevet gjort kendte af bl.a. Prinsesse Diana samt serien Sex and the City, hvor hovedpersonen Carrie, i et afsnit udbryder den berømte replik: “I’ve lost my Choo”.
– Choos sko er meget eksklusive og ses ofte båret af kendte og berømte.

Det innovative design fremhæver den karakteristiske Jimmy Choo-stil med lyse farver og luksuriøs design, der minder om mærkets accessories.

Se butikker som forhandler Jimmy Choo

Julbo

Julbo er et fransk firma med en lang historie indenfor brilleindustrien. Julbo har produceret briller siden 1888 i Jurabjergene (som ligger i den nordlige del af Alperne på grænsen mellem Schweiz og Frankrig). I 1950’erne var specialiserede Julbo sig i briller med metalstel til bjergbestigning. Brillerne havde en høj beskyttelse, så øjnene var godt beskyttet mod de vejrlig man kan møde på et bjerg. I dag har Julbo en ultra moderne produktion, hvor der forskes meget i deres linser, og deres utrolige solbeskyttelse bæres af sportsfolk og atleter verden over.

Se butikker som forhandler Julbo

Roberto Cavalli skabte Just Cavalli kollektionen i 2000 og dedikerede den til en ny generation af ‘frie sjæle’. Med sin eklektiske og yderst fantasifulde stil udviklede han en samling med en stærk personlighed med fokus på konstant brug af innovative materialer og eksperimentel grafik. Det er blevet et globalt mærke beriget gennem ideation og oprettelsen af en række Just Cavalli mærkeprodukter, der opfylder behovene hos en ung international kundekreds.

“Jeg skabte Just Cavalli for unge mennesker, som altid inspirerer mine designs… Jeg observerer dem, studerer dem – nogle gange er jeg overrasket over dem, de fascinerer mig. Just Cavalli har fokuseret på den virkelige verden, til den moderne verden som er den nye generationens absolutte område! Det mest normale objekt har evnen til at røre fjerntliggende minder i mit sind, og blive inspirationskilde til en samling eller endda en enkel detalje på en kjole”.
– Roberto Cavalli.

Se butikker som forhandler Just Cavalli

K

Den kendte danske tøjdesigner Karen Simonsen (Munthe + Simonsen / KarenbySimonsen) står bag denne moderigtige kollektion af solbriller, designet til den modebevidste kvinde.

Samarbejdet mellem PREGO og Karen Simonsen startede i 2014 og kører nu på sit 4. succesfulde år.
Karen Simonsen tager trends fra hendes tøj-univers og fører dem over på hendes solbriller. På den måde bliver en Karen Simonsen solbrille det uundværlige accessorie til at fuldende dit look.

Solbrillerne er designet af Karen Simonsen og produceret af PREGO som har mere end 50 års erfaring med solbriller.

Se butikker som forhandler Karen Simonsen

Kate Spade

Kate Spade er kendt for sin skarpe farve, grafiske prints og sofistikerede legesyge, og sprænger New York’s sprudlende tilgang til den daglige opmuntrende personlige stil med et glimt af glødende charme. Fra håndtasker og tøj til tech, børnetøj og boligindretning inviterer Kate Spade New Yorks produkter kvinder over hele verden til at leve hver dag – entydigt og fuldt ud.

Se butikker som forhandler Kate Spade

Essensen for Kilsgaard Eyewear, er at være ærlig overfor simplicitet og elegance. Det er den danske arv der løber i årene; ”Less is always more” – undtagen når vi taler om lidenskab!

Kilsgaard Eyewear følger ikke tendenser og dogmer, for at være hip eller moderigtige, men forbliver forankret i simpelt og elegant design, som aldrig går af mode.

Se butikker som forhandler Kilsgaard

Koali fra Morel

Koali er Morels kollektion, som er inspireret af den levende verden. Koali er en smuk blomst som stammer fra Stillehavsøerne, den er kendt for at være et symbol på det feminine.
Morel har taget inspiration fra de sofistikerede linjer og rigdommen i de levende verdeners farver, til at designe denne spirituelle kollektion. Bevægelsen fra de blomstrende kronblade, plantens livlige farver og bladets yndefulde former er alle inspirationskilder til Koali kollektionens designere.

Se butikker som forhandler Koali

Stel af høj kvalitet til dem, som værdsætter design og de små detaljer som gør forskellen. Stellet til dem der nyder at udtrykke deres personlighed.

KunoQvist blev født ud af en lidenskab for briller og et ønske om at være anderledes. Målet har aldrig været at skabe et mærke for alle. Siden den første kollektion blev lanceret i 2005 har der konsekvent været arbejdet med et klassisk skandinavisk design og kombineret med spændende detaljer og et bevidst farvevalg.

KunoQvist skaber stel med farve. Med hver ny kollektion kommer et nyt farveskema. Derfor ændres farvepaletten med tiden.

Se butikker som forhandler Kuno Qvist

Kuno Qvist Trofé

Denne meget klassiske kollektion ånder af nostalgi og udødelig elegance. Alle stel er individuelle på grund af deres naturlige materialer som indisk bøffelhorn og er nummereret fra et til et-hundrede.

Se butikker som forhandler Kuno Qvist Trofé

Kuno Qvist Young / K Q YOUNG

Kuno Qvist Young er en farverig kollektion med form og en nytænkning der er forenet på en stilfuld måde. Kollektionen er briller af karakter til både piger og drenge. Kuno Qvist Young er som navnet antyder, en junior kollektion med stel af høj kvalitet. Dens sammensætning af former og farver er omhyggeligt sammensat for at imødekomme kravene til den moderne og fashionable ungdom. Kollektionen har være rigtig godt modtaget siden starten af 2007.

Se butikker som forhandler Kuno Qvist Young

L

Lightec fra Morel

Lightec er et mærke under Morel og er det innovative og pålidelige stel uden skruer i stængerne. De eksklusive, fleksible hængsler uden skruer giver et glimt af en tynd metallinje på næsepuderne, hvilet er signaturen på Lightec.

Hver ramme har et eksklusivt, innovativt og æstetisk samlesystem, der giver det et trendy look uden at ofre Lightecs DNA: komfort og lysstyrke.

Se butikker som forhandler Lightec

Linea Rossa fra Prada

Linea Rossa er et subbrand til Prada, som er inspireret af luksus sportsgrene til at formidle en dagligdags uformel, men sofistikeret stil.

Se butikker som forhandler Linea Rossa

M

Marc Jacobs er et mærke der er placeret i high-end luksusmarkedet. Marc Jacobs briller kollektionen, er karakteriseret ved sofistikerede og lidt retro former, og er kendetegnet ved sin eksklusive og glamourøse stil.

Marc Jacobs giver indtryk af en diskret kollektion, der dog skaber et raffineret billede, forstærket ved brug af materialer af høj kvalitet med upåklagelig opmærksomhed på detaljer.

Produkterne er rettet mod kvinder i alderen 25 til 45 år, der ønsker at sætte sin egen identitet og personlighed.

Se butikker som forhandler Marc Jacobs

Masunaga Optical havde premiere på deres produktionen af ​​briller i Fukui, i Japan, i 1905. Virksomhedens grundlægger Gozaemon Masunaga hentede dygtige håndværkere fra Osaka og Tokyo, med ambitionen om at sætte den optiske industri solidt på plads i Fukui.
Fukui, Japan er en af ​​de tre største produktionsregioner for brillestel i verden, sammen med Kina og Italien. 97% af de japanskfremstillede brillestel fremstilles i Fukui.

Der er omkring 200 manuelle processer involveret i fremstillingen af et stel. Masunaga Optical er det eneste firma i Japan, der har en fabrik, der har ansvaret for alle processer; lige fra råmaterialer, til produktion og sidste finish.

Se butikker som forhandler Masunaga

Maui Jim er solbriller i særklasse.

Maui Jim blev startet i 1980 og er nu en amerikansk baseret producent af solbriller, der holder til i byen Peoria i Illinois. Maui Jim sælges og markedsføres i hele verden. Firmaet blev grundlagt som et meget lille firma på et hotel på Hawaii, men ekspanderede kraftigt, og blev opkøbt af RLI Vision, der fastholdt både visionen og produktkvaliteten.

Navnet “Maui Jim” stammer fra navnet på en papegøje, der tilhører en af grundlæggerne. Den fungerer stadig som virksomhedens maskot og logo.

Kendetegnende for Maui Jim er UV-beskyttelsen, den effektive polarisering og måden at fremhæve kontraster på. Det er alt sammen egenskaber, der kan tilskrives oprindelsen på en stillehavsø. Her var fyldt med surfere og solelskere, så markedet var stort og Maui Jim lykkedes virkelig med at skabe solbriller med glas, der kunne opfylde alle de krav en surfer kunne stille til et par solbriller.

I dag fås Maui Jim i et utal af smarte og funktionelle stel med en lang række overflader og farver, med hver deres særlige fordele og egenskaber. Langt de fleste Maui Jim briller fremstilles med styrke præcist efter synsprøvens resultater. Med Maui Jim får man den perfekte brille, der passer både til ens syn og ens behov. I 1999 kom Maui Jim på Forbes Magazines liste over 110 ting, der er hver en krone værd.

Med solbriller i særklasse får man:
– PolarizedPlus2 glas som fjerner 99,9% af det blændende lys
– Blokerer 100% for skadeligt UV-lys
– Farveforbedrene glas som øger kontrasten og farverne
– Blokerer for generende reflekser fra bagsiden af solglasset
– Vand og smuds afvisende overflade
– Optiske glas, sikre dig et helt klart syn uden forvrængninger.

Se butikker som forhandler Maui Jim

MAX & Co.

MAX & Co. er et detail-projekt fra Max Mara Fashion Group, der henvender sig til unge, modebevidste kvinder, der er ivrige efter at opbygge en unik og personlig stil bestående af tøj, tilbehør og ideer, der kan blandes og matches uden begrænsninger, hvilket skaber tværgående, hidtil uset modesprog og koder.

MAX & Co. Solbriller og briller, er et væsentligt stilkomplement, der er karakteriseret ved fejlfri og sofistikeret design, up-to-date former, originale farver og avantgarde materialer.

En absolut “”must-have”” til ægte fashionistas.

Se butikker som forhandler Max & Co

“Max Mara udtrykker kvindelighed og ægte tidløs elegance: Max Mara er kendetegnet ved materialer af høj kvalitet, moderne design og skræddersyet stil.

I Max Mara-produkterne finder vi modernitet og tradition blandet sammen, samt elegance og enkelhed. Den første Max Mara brillestel kollektion blev lanceret i 1998 med det formål at vise billededet af elegance og raffinement, der er inspireret af de andre linjer og tilbehør fra mærket Max Mara.

Max Mara er et mærke, der retter sig mod den moderne kvinde i alderen mellem 30 og 50 år, som er økonomisk uafhængig og søger en elegant og sofistikeret briller, der er karakteriseret ved klassiske detaljer, der ikke er prægtige. Produkterne sælges over hele verden, især på markederne i Europa og Fjernøsten.”

Se butikker som forhandler Max Mara

Michael Kors blev etableret i 1981 og er et autentisk moderne modemærke.

Michael Kors briller blev lanceret af Luxottica i 2015, og tilbyder en glamourøs livsstil for den fuldendte jetsetter, der er så sofistikeret, som den er overbærende og så ikonisk som den er moderne.

Brillekollektion fra Michael Kors fanger den glamourøse og ubesværede sofistikation, som designeren glorificere på signaturdetaljerne, der findes i brandets mest ikoniske designs.

Se butikker som forhandler Michael Kors

Moleskine blev lanceret i 1997 og bragte den legendariske notesbog, der er brugt af kunstnere og tænkere gennem de sidste to århundreder, såsom Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway og Bruce Chatwin, til live igen.

I dag er Moleskine en stor familie af papirgenstande, smarte notesbøger, apps, tasker, bøger, rejsetilbehør til digital enhed og skriveværktøjer. Eyewear kollektionen er en naturlig tilføjelse til Moleskine-familien med analoge og digitale værktøjer, der understøtter hverdagen på farten og giver ejeren en arv inden for kunst, litteratur, kulturel og geografisk intellekt.

Se butikker som forhandler Moleskine

Moncler

Moncler blev grundlagt i Monestier-de-Clermont i Grenoble, Frankrig, i 1952 og har for tiden hovedkontor i Italien. I årenes løb har mærket kombineret sin stil med konstant teknologisk forskning, assisteret af eksperter med aktiviteter indenfor bjergenes verden. – Grenoble ligger i alperne og ikke langt fra Mont Blanc, en køretur på ca. 2 timer imellem hinanden.

Monclers outdoor-beklædning er skabt til de ekstreme krav naturen og byen liv tilbyder. Moncler fremstiller og distribuerer direkte tøj- og tilbehørskollektioner til Moncler Gamme Rouge, Moncler Gamme Bleu, Moncler Grenoble og Moncler Enfant gennem sine butikker og i eksklusive internationale stormagasiner og multi-brand butikker.

Se butikker som forhandler Moncler

Montblanc

Montblanc stjerne symboliserer toppen af Mount Blanc, som er den højeste top i Europa. Bjerget ligger på grænsen imellem Frankrig og Italien. Du kan derfor gå op af bjerget fra Fransk side og gå ned igen på den modsatte side, ned på italiensk territorie.

Montblanc er opdelt i flere varegrupper: juveler, ure og luksustilbehør. De vigtigste (under)mærker er: Jaeger-LeCoultre, Piaget, IWC, Baume & Mercier, Vacheron Constantin, Cartier, Montblanc.

I 1906 blev det første skriveredskab lanceret, der var den berømte fyldepen, Meisterstück. Herefter fulgte flere succesfulde merchandise kategorier.

Ordet ”Montblanc” omfavner sjælen i Montblanc Eyewear kollektionen; en bred vifte af stilarter, der repræsenterer sofistikeret luksus. Dette afspejles i designet, detaljerne, den rige kombination af forskellige materialer og det omhyggelige valg af nuancer.

Se butikker som forhandler Montblanc

I 1880 skaber Jules Morel sine første briller i hjertet af Jura, Frankrig, og dette blev starten på fransk brillehistorie.

I dag er det 4. generation der fremstiller traditionsbundne briller ud fra deres unikke knowhow. Familien består af Marius, Jacques og i dag Francis, Jérôme og Amélie.

Med Morel 1880 kollektionen tager vi tilbage i tiden og hylder Jules Morel og hans aftryk på historien.

Se butikker som forhandler Morel

Moschino

Moschino er et italiensk luksus modehus, der specialiserer sig i læder tilbehør, sko, bagage, dufte etc. Det blev grundlagt i 1983 af Franco Moschino. Moschino og hans fashion label blev berømt for sine innovative, farverige – undertiden excentriske – designs, for hans kærlighed til feer, for hans kritik af modeindustrien og for hans sociale bevidsthedskampagner i begyndelsen af 1990’erne.

Mærket består af flere mærker: Moschino (kvinder og mænds hovedlinje), Moschino Cheap and Chic (kvinders sekundærlinje, skabt i 1988), Love Moschino (kvinder og mænds diffusionslinje, kendt som Moschino Jeans fra 1986 til 2008), i rækkefølgen af eksklusivitet. Derudover sælges tilbehør, smykker, ure, parfume og kosmetik og endda jet-hjelme under mærket Moschino. I Milano åbnede Moschino sit eget koncepthotel i 2009, “”Maison Moschino””.

Fra 2014 og under ledelse af kreativ direktør Jeremy Scott blev Moschino Cheap and Chic konsolideret til en ny kvinders sekundærlinje kaldet Boutique Moschino.

Se butikker som forhandler Moschino

N

Netline fra Rodenstock

Netline er en prisbevidst kollektion hvor nærsynet og friformens progressive linser også er brugbare med stellene. Stellene tilbydes i forskellige farvekombinationer, herunder lilla og røde, guld og mynte og pink og nøgen.

Debbie Bathgate, Rodenstocks linseproduktleder har udtalt: ‘I disse udfordrende økonomiske tider er det afgørende at have et bredt udvalg af briller, der opfylder alle dine kunders krav, både ud fra et kvalitets- og prissynspunkt.’ – Og det kan Netline.

Se butikker som forhandler Netline

Urban livsstil og bæredygtighed – dét er neubau briller

neubau briller er et uafhængigt livsstils brand med et bredt udvalg af brillestel og solbriller. Alle stel er designet, udviklet og fremstillet i Østrig.

Inspireret af bykultur
Brandnavnet neubau hylder internationale kreative hubs, såsom Wiens Neubau-distrikt, som ligger i hjertet af den østrigske hovedstad. Det er et sted, hvor kunstnere, kreative sjæle og up-and-coming talent forbindes; et distrikt, der kan sammenlignes med andre fundet over hele kloden fra Shoreditch til Williamsburg, fra Le Marais til Navigli.

Letvægts og stilbevidst
Dreven af en urban ånd forener neubau stel, et innovativt design med omfattende produktionskendskab og erfaring. Som et resultat tilbyder neubau lette og fashionable stel, samtidig med at man garanterer højeste kvalitet og komfort.

Se butikker som forhandler Neubau

De nye NIFTIES stel er designet til at passe til ansigtets proportioner. NIFTIES kalder det ’Fine ansigtstræk’.

Navnet NIFTIES betyder stilfuldt og smart, noget godt og klogt. Kollektionen har et moderne internationalt udseende i nutidige former og farver. Kollektionen har linje både til damer og herrer.

Hver NIFTIES har to striber på stængerne og skaber derved sin egen originale, elegante signatur.

Se butikker som forhandler Nifties

nine er designet i Danmark og håndlavet af dygtige japanske håndværkere. Lige siden de første skridt blev taget i 2010 har nine brillerne været en linje af ultra-lette titaniumbriller uden overflødige detaljer.

Vægten på stellet, uanset form, farve og materiale har altid været lige omkring 9 gram. Derfor hedder brandet nine.

I dag tilbyder nine, 7 elegante kollektioner.

I den tredje kollektion introducerede nine et lettere materiale – transparent polyamid – som i samarbejde med titanium åbnede en ny verden med spændende designmuligheder.

I den femte kollektion kom det letteste nine stel nogensinde; nine five – vejer mindre end 5 gram.

Den syvende og nyeste kollektion, nine origin, hylder de japanske håndværkere og dyderne i japansk håndværk.

Se butikker som forhandler Nine

NOMAD fra Morel

NOMAD er Morels globetrotter. Designet er inspireret af moderne og trendy steder i verden og stellet har et solidt look i fede farver, smart design og en anderledes form.

Fint sand, sol og samba er den eksotiske cocktail, som tager dig med til Sao Paulo. Herfra er NOMAD inspireret med farvede linjer, præcise beskæringer og sofistikerede kontraster for at understrege nuancer og det unikke særpræg.

Se butikker som forhandler NOMAD

NPS

NPS tilbyder et stort sortiment indenfor skærmbriller i metal og acetat til en fornuftig pris. På trods af den lave pris har man prioriteret acetat inden plastindsprøjtning for at holde den bedst mulige kvalitet på hele kollektionen. Metalrammerne er alle med flex.

Kollektionen er en god blanding af trendy modeller, blandet med mere klassiske former.

Se butikker som forhandler NPS

O

Oakley er historien om en ambitiøs mand på 25 år ved navn James ”Jim” Jannard, der i 1975 opbyggede en anerkendt virksomhed. Det eneste han havde, var en idé og $300, en hund og en garage. I dag er Oakley en af de største indenfor solbriller og i særdeleshed sportsbriller. Oakley er opkaldt efter hans hund, den engelske setter, Oakley Anny.

I begyndelsen lavede Jim briller til motocross sporten, kort efter begyndte han også på skibriller. I 1983 kørte han en tur fra San Diego til LA, hvor han under hele turen havde solen i øjnene. Hér fik han ideen til at mikse skibrillen med beskyttelsesbriller og ideen til solbriller var født. Der gik mere end et år med at udvikle designet og Oakleys første solbrille, “”Factory Pilot Eyeshades””, blev lanceret i 1984.

Igennem tiden har Oakley været en af de foretrukne mærker i flere sportsgrene. Dog har cykelsport og skisport været de to sportsgrene, hvor udøverne har foretrukket Oakley solbriller og goggles. Og det er der en speciel grund til – Oakleys komfort. Ikke kun sportsfolk har taget Oakley til sig, også den Amerikanske hær er særdeles glade for Oakley og de har derfor Oakley solbriller som standart udstyr.

Oakley er også kendt for sine innovative linseteknologier, herunder PRIZMTM, som er en linseteknologi der ved at finjusterer de individuelle bølgelængder af farver giver et fuldstændigt utroligt synsfelt, hvor kontrasterne fremstår skarpe og tydelige.

Oakley er indehaver af mere end 850 patenter.

Se butikker som forhandler Oakley

Oliver Peoples blev født I hjertet af West Hollywood, Californien på den ikoniske Sunset Boulevard i 1987.

Los Angeles har en helt unik kultur med elementer af mode, film, kunst og musik. Alle disse elementer har lagt inspiration og gode vibrationer til Oliver Peoples’ kollektion.

Til at starte med, havde Oliver Peoples en passion for overlegent håndværk, en særpræg-kultur med rødder i Californien og en smuk tilgang til luksus. Gennem en autentisk og konsekvent linje har Oliver Peoples aldrig påråbt sig et logo, men i stedet fremmet relationen med ligesindede forbrugere.

Se butikker som forhandler Oliver Peoples

Opo Kid

Opo Kid fokuserer på de mindre børn. Målgruppen er; småbørn til 8 år – afhængig af størrelse. Stellene er trendy og med fokus på pasform og komfort.

Se butikker som forhandler Opo Kid

Ö

Öga fra Morel

Öga kom til verden under Morel i 1997. Öga er skandinavisk design, arkitektoniske linjer med en raffineret profil for mænd:

Oplev Öga, det perfekte match mellem originalitet, sobre linjer og pålidelighed.

Öga er designet i overensstemmelse med forskrifterne i skandinavisk design: her er intet overflødigt! Hver detalje har betydning for rammen!

Som noget helt særligt fås denne serie med et træ stel, som er udviklet i samarbejde med snedkere med ekspertise i juratiden (Jura, geologisk periode for ca. 206-142 mio. år siden – dengang der var dinosauruser til).

Se butikker som forhandler Öga

Ø

Ørgreen

Ørgreen er premium designerbriller i avancerede materialer, kendt for sin signatur stil og innovative farvekombinationer. Grundlagt i København i 1997, er deres mål at designe stærke og tidløse stel for kvalitetsbevidste individer over hele verden.

Ørgreens kollektion indeholder briller og solbriller, fremstillet i titanium og beta-titanium: ædle metaller i en fremragende kvalitet, designet til at vare ved. Kollektionerne er designet og udviklet i Danmark og håndlavet i Japan. Ørgreen er kendt og respekteret for høje standarder og uigenkaldelig kvalitet.

Ørgreen dansk design, når det er bedst. De værdier og standarder, der blev fastsat i 50’erne og 60’erne af internationalt anerkendte designere som Arne Jacobsen og Louis Poulsen – innovation, kvalitet, minimalisme og rene linjer – findes i alle Ørgreens stel – dog med et Ørgreen twist, der består af unikke detaljer og en subtil hånd, inspireret af gadekultur, ekstremsport og klassiske biler.
Ørgreens æstetik er legende, dynamisk og undertiden provokerende, men aldrig arrogant. Det handler om at trække på traditioner, vove at udfordre dem og sætte en ny dagsorden. I stedet for at bygge videre på flygtige trends, er Ørgreens unikke stil og linjer genkendelige og vil altid forblive konsekvent gennem deres designs, som er tidløse og årstidløse, men aldrig uden historie.

Se butikker som forhandler Ørgreen

P

Persol er et ikonisk mærke som stammer fra Italien. Persol debuterede allerede i 1917.

Virksomheden udviklede en fleksibel stang, kendt som det patenterede Meflecto system, som var en af de første fjeder-hængsler til briller. Persol blev introduceret til USA i 1962 og åbnede sin første butik på Rodeo Drive i Beverly Hills i 1991.

Med sit stemningsfulde navn, der kommer af det italienske ‘per il sole’ og betyder ’til solen’, er det den stolte arving til en kultur af ekspertise og håndværk, en perfekt alkymi af æstetik og teknologi.

Se butikker som forhandler Persol

pierre cardin

pierre cardin er et velkendt og værdsat mærke med et moderne design.

pierre cardins kollektioner har meget elegante former, signeret af pierre cardin, for at styrke en stil, som karakteriserer succesfulde produkter. Klassisk og alligevel aktuelt, er de også karakteriseret ved klassiske og dyrebare detaljer. Samtidig går kollektionen ud over tradition og udforsker nye stilistiske måder: Nogle modeller tager inspiration fra et futuristisk design, alt efter mærkets egen elegance.

Se butikker som forhandler Pierre Cardin

PORSCHE DESIGN

Allerede i 1978 opnåede Exclusive Sunglasses P’8478 af PORSCHE DESIGN, verdensomspændende opmærksomhed med sin intelligente udskiftelige linse mekanisme: Med en lynløs lukning kan de dråbeformede linser udveksles til udskiftelige linser – og tilpasser sig dermed til forskellige lysforhold .

PORSCHE DESIGN briller står for „teknisk luksus“ – en harmonisk blanding af design og luksus. Det utraditionelle, tidløse og rene design er meget innovativt. Tekniske innovationer og det bedste håndværk kombineres med den nyeste teknik.

Se butikker som forhandler PORSCHE DESIGN

Prada repræsenterer det bedste af italiensk kultur og tradition. Det er et af de mest innovative, prestigefyldte og anerkendte mærker inden for mode- og luksusvarer, med stor opmærksomhed på detaljer og nye trends.

Prada Eyewear kollektionen afspejler denne tilgang med umiskendelig stil, raffineret elegance og kompromisløs kvalitet.

Prada kollektionen omfatter også Prada Linea Rossa-kollektionen, som er inspireret af luksus sportsgrene til at formidle en dagligdags uformel, men sofistikeret stil.

Se butikker som forhandler Prada

Prego er fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste stel, og Prego sætter hver sæson nye standarder for, hvad man kan forvente af en brille.

Stellene er håndlavede i så høj en kvalitet, at det er muligt at bruge dem både som regulære brillestel eller som solbriller med styrkesolglas.

Hvert Prego stel er omhyggeligt håndpoleret, så ingen skarpe kanter generer, og hvor designet tillader det, er stængerne monteret med “stop- hængsel”, så enden af brillestangen ikke ridser brilleglasset, når brillen foldes sammen.

Se butikker som forhandler Prego

ProDesign har en moderne, skandinavisk tilgang til design. Med fokus på enkelhed og funktionalitet indlejret i levende farver, er hver model designet til perfektion.
ProDesign skaber sine designs ved hjælp af ægte portrætter og dermed har brillestel og solbriller en ansigtspasning uden sidestykke, der vil supplere din personlige stil med maksimal komfort.
Missionen er at skabe innovativt brille design ved at genoverveje form og funktion ”vi er Eyewear Architects”.

Se butikker som forhandler Pro Design

Q

R

Etableret i 2002 blev rag & bone født ud af et ønske om, at skabe mesterligt konstrueret tøj. Rødt i britisk kulturarv og gennemsyret af en New York kant, er mærket kendt for innovative, men alligevel bekvemmeligt tøj, der omdefinerer en ubesværet, urban stil.

rag & bone er dedikeret til håndværk, innovation og tidløs stil. Hver kollektion er designet i New York og produceret af nogle af de ældste og mest højt kvalificerede producenter verden over. Siden brandets begyndelse har fokus været – og vil altid forbliver – på at skabe de højeste kvalitetsvarer.

En unik design detaljerne forbinder stærke glasbriller med brandets centrale designkoder: British Heritage, Americana, Sport og Military. Opmærksomhed på håndværk og ikoniske detaljer bygger en unik historie for rag & bone.

Se butikker som forhandler Rag & Bone

Ray-Ban er et solbrille- og brillefirma, som blev startet i 1937 af det amerikanske firma Bausch & Lomb.

Mærket er bedst kendt for deres Wayfarer og Aviator linjer af solbriller.

I 1929 samarbejdede US Army Air Corps, oberst, John A. MacCready med medicinalfirmaet Bauch & Lomb, for at udvikle en brille til flyvevåbnet, så piloterne ikke blev distraheret af himlens blå og hvide nuancer.

Nærmere bestemt var MacCready bekymret for, hvordan piloternes briller ville dugge og dermed reducere synligheden i høj højde. Prototypen, der blev skabt i 1936 og kendt som ‘Anti-Glare’, havde plastrammer og grønne linser, der kunne skære blændingen uden at forringe udsynet. I 1938 tilføjede de slagfaste linser til stellet. Solbrillerne blev redesignet med en metalramme det følgende år og patenteret som Ray-Ban Aviator. Brillerne er lavet med ‘Kalichrome glas’, som er glas designet til at skærpe detaljer og minimere uklarhed ved at filtrere blåt lys fra, hvilket gør dem ideelle til tågeforhold.

Ray-Bans mest populære solbriller er Wayfarer- og Aviator-modellerne. I 1965 kom Olympian I og II til, og Ray-Ban blev meget populære, da Peter Fonda bar dem i 1969-filmen Easy Rider.

I 1987 producerede Ray-Ban en specialudgave af General, som lignede de originale Aviators, der blev brugt af General Douglas MacArthur under Anden Verdenskrig.

Se butikker som forhandler Ray Ban

Rebel

Morels urban design linje er Rebel. Tilføj et strejf af urban streetwear til din stil og oplev kollektionen af briller med et solidt udseende.

Se butikker som forhandler Rebel

Roberto Cavalli er synonymt med glæde og optimisme, med glamour og succes, med luksus og skønhed. Hans verden er uoverensstemmende og fri, sensuel og altid forførende.

Roberto Cavalli opfatter mode som en samlet oplevelse. Den stil, han foreslår, er ikke blot en måde at klæde sig på, men en måde at være på: en livsstil. Han er en immateriel og drømmende.

Cavalli betragtes som designer af stjernesystemet. Hans motto er “en kjole kan ændre dit liv”, og de mange berømtheder og venner verden over, der identificerer sig med hans mangfoldige stil kan bevidne det.

Store stjerner som Madonna, Sharon Stone, Drew Berrymore, Demi Moore, Carherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Beyoncè Knowles, Lenny Kravitz, Charlize Theron, Victoria Beckham og Kate Hudson er i dag alle ambassadører for ’the Cavalli way of life’.

Se butikker som forhandler Roberto Cavalli

Rodenstock har været ‘synets pioner’ siden 1877.

Som producent af brilleglas og brillestel, ser de på synet i alle dets enkeltheder og har udviklet mesterværker af præcision i funktion, materiale og design i næsten 140 år.

Kun Rodenstock fremstiller både brilleglas og brillestel. Det giver åbenlyse fordele: En individuelt afstemt kombination af et perfekt design og premium-materialer. En sammensmeltning af erfaring og innovation, af tidløse moderne former og en rigtig god funktionalitet.

Se butikker som forhandler Rodenstock

Rudy Project blev grundlagt i 1985 i Italien. Rudy Project er verdens førende indenfor sportsbrille design og produktion og har over 35 års erfaring indenfor deres felt.

Rudy Project special designer produkter til sportens verden og nøjagtigt ligesom udøveren, stille Rudy Project store krav til kvaliteten og tillader ingen fejl.

Som noget helt særligt, kan du ved OptikTeams medlemsbutikker få Rudy Project briller med glas i din styrke, tilpasset nøjagtigt til dig. Find din nærmeste butik og tag ind og hør, hvilke muligheder du har.

Se butikker som forhandler Rudy Project

S

Safilo

Safilo brandet har siden 30’erne været Safilo koncernens vartegn på internationalt plan.

De forskellige linjer, der udgør mærket, har hjulpet med at skabe og opretholde sin prestige med forskellige kollektioner, der er differentierede for at appellere til deres specifikke målmarkeder.

Safilo repræsenterer stolt kulturen i italienske briller. Hvert stel er en erklæring om æstetik og upåklageligt håndværk. Safilos produktionsfilosofi er evolutionær. Den fusionerer traditionen og italiensk håndværk med industrielt design og med førsteklasses teknologi. Safilo kalder det ‘avant-håndværk’. “Vi mener, at stil handler om at være dig selv: et spørgsmål om ægthed, konsistens og personlig elegance”.

Se butikker som forhandler Safilo

Seiko er det Japanse mærke du også kender fra ure, måleinstrumenter, maskiner og acessories. Deres optiske baggerund går lang tilbage og er snart 100 år gammel.

I 1881 blev Kintaro Hattori etableret af K. Hattori & Co. Ltd., forgænger for dagens Seiko Holdings Corporation.

I 1921 startede import og salg af stel, af den optiske afdeling K. Hattori & Co. Ltd.
I 1942 blev glas med styrke lanceret under varemærket Vista.
I 1982 blev brandnavnet for glas ændret fra Vista til Seiko.

Siden da er der sket en masse hvert år. De arbejder hver dag på at forbedre eksisterende glas og stel produkter, samt udvikle nye og endnu bedre.

Se butikker som forhandler Seiko

Serengeti

Serengeti er et ikonisk brand, der så dagens lys i USA i 1984. Det er et brand, der vægter bæredygtighed højt og samtidig fører en kvalitet som er holdbar.

Serengeti solbrillerne består af high-tech linser i mineralglas eller Trivex materiale og håndlavede stel lavet af allerbedste premium kvalitet.

Se butikker som forhandler Serengeti

Seventh Street

Seventh Street brillestel designet specielt til børn og unge. Stellene er på forkant med mode og stil.

De stilfulde Seventh Street-briller er den perfekte tilføjelse til din daglige garderobe. Uanset om du har brug for briller til arbejde og leg, vil du være glad for et par Seventh Street!
Sjove farver, der spænder fra dybe lilla nuancer til lyse elektriske blå, gør at et par Seventh Street-briller skiller sig ud fra mængden.

Se butikker som forhandler Seventh Street

Silhouette – Ikonisk Briller lavet i Østrig – Siden 1964.

Enestående æstetik opstår ofte fra kombinationen af to tilsyneladende modsatte poler. Silhouette-briller har altid lykkes i at mestre denne kunst: At opnå uovertruffen lethed gennem indre styrke. At forblive tro mod sig selv og konstant sætte nye impulser. At skabe tidløst design, der også opfylder ånden i alderen.

I Østrig har de en lang tradition for at producere klassiske og innovative briller, der går helt tilbage til 1964. Produktionsfilosofien – med håndværk og vægt på manuelt arbejde – det ligner en hytteindustri. Resultatet er enestående briller, der vil glæde og overraske dig med hensyn til dets innovation.

Fremragende design og materialer af høj kvalitet skaber klarhed om designet, der udtrykker individualiteten hos de mennesker, der bærer dem.

Se butikker som forhandler Silhouette

Sky Eyewear er et dansk brand, som er designet af danske designere i Danmark. Sky Eyewear har to linjer i deres portfolio: SkyVintage og SkyLight.

SkyVintage er skabt med inspiration fra 70’ernes brillemode og tilført nutidig elegance ved kritisk materialevalg og nøje udvælgelse af farvekombinationer. Kollektionen omfatter moderigtige stel til både damer og herrer i alle aldre.

SkyLight er en serie af super lette stel, som fås i mange flotte farver og kombinationer. Kollektionen henvender sig både til damer og herrer.

Ud over SkyVintage og SkyLight har Sky Eyewear også et omfattende solbrille sortiment.

Se butikker som forhandler Sky Eyewear, CBA

SMITH

Med moderne ånd og avanceret teknisk indhold er SMITHs verdens førende inden for produktion af skibriller og hjelme sammen med solbriller og almindelige briller.
SMITH-produkter er rettet mod en ung, trendy generation, en integreret del af en freestyle-verden med seriøse (kolde) sportsgrene, som snowboarding, freestyle skisport, surfing og mountainbiking, samtidig med, at der opretholdes en stærk følelse af individualitet.

SMITHs hovedkvarter ligger i et bjergsamfund i Sun Valley i Idaho. Arbejdet foregår i henhold til lokal tradition med hensyn til en sund livsstil, der er rettet mod fysisk aktivitet, i fuld og fuldstændig harmoni med miljøet og værdierne i samfundet.

De to produktlinjer kan stort set opsummeres i to ord; ydeevne og udseende:
– den sportsorienterede linje forbundet med høj teknisk præstation,
– og dens mode-orienterede modstykke, der tager sportens værdier og kanaliserer dem til en stil med en umiskendelig personlighed.

Se butikker som forhandler SMITH

Starck Eyes tager sin afsæt i den menneskelige krop.

Den unikke Starck Eyes kollektion fejrer minimalisme og innovation gennem en eksklusiv teknologisk revolution, Biolink®.

Hjertebarnet for Starck Eyes er den patenterede Biolink®; et skrueløst hængsel, der er modelleret efter det menneskelige kraveben, hvilket giver en fuld 360-graders bevægelse for øget komfort og holdbarhed – biomekanik til tjeneste for synet.

Se butikker som forhandler Starck

Swarovski

I 1895 flyttede Daniel Swarovski, en boheme opfinder og visionær, til landsbyen Wattens i Tyrol i Østrig, med sin nye opfindelse designet til at skære og polere krystaller til smykker. Fra denne ydmyge begyndelse er Swarovski vokset til at være verdens førende producent af præcisionsskåret krystal til mode, smykker og nyere belysning, arkitektur og interiør.

Swarovski krystaller er blevet en vigtig ingrediens i international design. Siden 1965 har firmaet taget højde for den fine smykkerindustri med præcisionsskårne krystaller og ægte ædelstene. Swarovski benytter også dette i deres eget mærke af tilbehør, smykker og boligindretningsprodukter som distribueres gennem mere end 2 200 detailhandlere over hele verden.

I dag er virksomheden stadig familiejet og drives af 5 generation. Swarovski har globalt 26.100 medarbejdere og har butikker i 120 lande verden over.

Se butikker som forhandler Swarovski

T

Talla Eyewear er briller med maskulin elegance kun til mænd.

Talla er navnet på designeren af Talla Eyewear. Han er søn af en haute Couture skrædder og har lært fra barns ben, at præcision og “attention to detail” er altafgørende for fremstilling af produkter i høj kvalitet og pasform.

Se butikker som forhandler Talla Eyewear

Caroline Abram er brilledesigner og uddannet optiker. Efter mange års ansættelse i designorienterede optikerforretninger, begyndte hun selv at designe. Hun startede med accessories, senere kom brillestel og efter utallige henvendelser på brillestel til børnebriller, begyndte Caroline Abram at designe børnestel.

«Tête à Lunettes» som er Caroline Abrams børnekollektion blev lanceret i 2014. På første leveår blev kollektionen internationalt belønnet, med Silmo-prisen for bedste børnedesign.

Se butikker som forhandler Tête à Lunettes / Caroline Abram

Thomsen Eyewear-mærket blev grundlagt af Morten Thomsen, der har mere end ti års erfaring indenfor detailhandel, engros og design indenfor brillebranchen.
Med rødder i dansk og skandinavisk designtradition værdsætter Morten Thomsen godt håndværk og er inspireret af form, funktionalitet, æstetik og enkelhed.

“Vi kombinerer klassiske stilarter med fortolkninger af det moderne look for at skabe udtryksfulde stel med rene og enkle linjer.” – Morten Thomsen.

Kernen i Thomsen Eyewear består af fem dimensioner, som udformningen af hvert stel skal tilfredsstille:
– Høj Kvalitet
– Komfortabel at bære
– Lette og kraftige
– Farve karakter
– Unikt design.

Se butikker som forhandler Thomsen Eyewear

Tod’s startede som et sko-brand og ideen til den ikoniske sko blev født i slutningen af 1970’erne.

Inspireret af sine rejser til Staterne, hvor han opdagede en afslappet holdning til kjolen, indså Diego Della Valle, at folk havde brug for en smuk, velfremstillet sko, der kunne bæres i et professionelt, elegant eller afslappet miljø. Han udviklede et koncept og det udviklede sig til den nu internationalt berømte Tods luksusmokasin med sit varemærke; 133 gummidupper på sålen. En ny garderobe var født og den blev kaldt Gommino.

Senere kom også tasker ind i kollektionen og accessoires.

Alle Tods produkter er fremstillet i Italien – og kun i Italien. Denne strategi har vist sig at være en af virksomhedens største styrker: en ejendommelighed, der adskiller mærket og tiltrækker kunder, der virkelig sætter pris på italiensk håndværk.

Se butikker som forhandler Tod’s

Tom Carlyle Ford er manden bag brandet Tom Ford. Tom Ford er en amerikansk mode designer, filmdirektør, manusforfatter og filmproducent. Han lancerede sit eponyms luksusmærke i 2006, idet han tidligere havde fungeret som den kreative direktør hos Gucci og Yves Saint Laurent.

Tom Ford er vinder af talrige designpriser, hans opstigning i modeverdenen begyndte i 1994, da han blev kreativ direktør for Gucci. Ikke alene ændrede han dramatisk billedet af det legendariske modehus, han ledede også virksomheden til en hidtil uset succes med hans visionære indsigt i, hvad den moderne forbruger ønsker. Hans innovative og provokerende designs sætter tonen til en helt ny retning i luksusprodukter. I 2000 tog Ford også kreativ kontrol over Yves Saint Laurent, et Gucci Group brand, der genoplivede det med sin varemærke kombination af sensualitet og mystik.

I april 2005, et år efter han havde forladt Gucci Group, meddelte han oprettelsen af Tom Ford brandet. En skønhed- og en brillekollektion blev lanceret i 2005 og 2006. I april 2007 åbnede den første betjente butik i New York, sammenfaldende med debut af signaturen TOM FORD Menswear og Accessory Collection.

I februar 2011 blev TOM FORD Womenswear Collection introduceret til kunder over hele verden. En stærk vision af moderne feminin glamour, det smukt konstruerede hverdags og aftentøj giver kvinder i alle aldre mulighed for at forstærke deres individualitet og præsentere deres mest glamourøse ‘selv’ til verden. I september 2011 introducerede TOM FORD sin første Cosmetics Collection, et komplet udvalg af farver og hudbehandlinger.

I dag er der i alt 64 Tom Ford butikker verden over. De mest berømte er butikkerne i Beverly Hills, London, Milano, Tokyo, Las Vegas, Sydney, Dubai, Beirut, Zürich og Rusland.

Se butikker som forhandler Tom Ford

Tom K Solbriller er blevet til via et samarbejde mellem PREGO og den kendte racerkører Tom Kristensen.

Tom Kristensen har som den eneste i verden vundet Le Mans 9 gange, og han er også tidligere verdensmester.

Alle Tom K Solbriller er fremstillet i premium materialer. Stellene er produceret i eksklusive materialer som kulfiber, aluminium, acetat og stål.

Glassene i Tom K Solbrillerne er helt unikke. Alle modeller kan vælges med det unikke kontrast-forøgende Tom K driving-glas eller et polariseret solglas med anti-reflex.

De originale Tom K solglas har lasergraveret Tom Ks signatur i øverste hjørne.

Se butikker som forhandler Tom Kristensen

Tommy Hilfiger er en af verdens førende designer livsstil mærker og er internationalt anerkendt for at fejre essensen af klassisk amerikansk cool stil med preppy twist designs.

Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 og leverer en prægtig styling, kvalitet og værdi til forbrugere over hele verden gennem et bredt udvalg af designs på tværs af mere end 25 kategorier, herunder herres-, kvinders- og børns sportsbeklædning, denim, fodtøj og tilbehør. Derudover er mærket licenseret til en række produkter, herunder dufte, briller, ure og boligindretning.

Med fokus på en målgruppe mellem 25- til 40-år, præsenterer Tommy Hilfiger klassisk stil med et nyt, sofistikeret og moderne twist inspireret af Hilfigers egen kærlighed til popkultur – fra mode, kunst og musik til sport og underholdning.

Tommy Hilfiger Eyewear kollektioner omfatter brillestel og solbriller, der afspejler den ungdommelige ånd og irreverente holdning til kernen i brandets identitet.

Se butikker som forhandler Tommy Hilfiger

V

Versace er en af verdens mest ikoniske og berømte luksus modehuse. Det er stolt italiensk og uafhængig ejet af Versace familien. Versace er design til mænd og kvinder, der ønsker en moderne og glamourøs stil, der kombinerer raffinement med det sexy-look.

Versace-gruppen er indbegrebet af sensuel glamour, sexet og empowerment; et ægte symbol på italiensk luksus.

I sit hjerte er Versace, et førende designhus og centrum for kreativitet, der blomstrer globalt.

Brillestels kollektionen, der har været under licens siden 2003, kombinerer teknisk innovation med kerne af mærket og bærer de karakteristiske visuelle detaljer, som modehuset er kendt for.

Se butikker som forhandler Versace

Vogue Eyewear blev lanceret i 1973 under samme navn som det berømte modemagasin.

Mærket der afspejler de mest dominerende modetrends i øjeblikket til en overkommelig pris, tilbyder et bredt globalt sortiment samt lokale kollektioner til nye markeder. Det er blevet et internationalt moderne mode mærke rettet mod unge og fashion-savvy forbrugere (mode kløgtige forbruger red.), der identificerer sig med fremhævede internationale personligheder som Gigi Hadid (en ung amerikansk model).

Se butikker som forhandler Vogue

VOLTE FACE

VOLTE FACEs grundlægger og tidligere kreativ direktør, Fabienne Coudray-Meisel, havde en smag for smukke ting. Hun bragte sin ivrige personlige indsigt i den elegante og lidt nysgerrige verden af high-end briller. Hendes minde æres i de oprindelige kollektioner, standout design og materialeparering, hvilket afspejler en subtil følelse af luksus. Fabienne Coudray-Meisels ideer om udsøgte detaljer, skulpturelle former, sublime materiale og delikate farveskemaer sætter Volte Face i en liga for sig.

Se butikker som forhandler VOLTE FACE

W

WEB Eyewear

Der var en tid hvor resten af verden var et fjernt sted. En tid hvor afstanden kunne være overvældende.

Men så kom der en tid, hvor nye teknologier gav pionererne mulighed for at begynde at udforske vores planet fra himlen, så vi kunne opleve verden, som vi gør det i dag. Konstrueret efter og inspireret af historiens første piloter, blev WEB den legendariske brille, der blev lanceret kort efter det store luftfart boom i 1930’erne.

Designet efter nye standarder og udviklede teknologier er WEB Eyewear den tidløse accessoires, der er dedikeret til dem, der aldrig holder op med at udforske.

Se butikker som forhandler WEB Eyewear

WeSC er et premium streetwear mærke, der er født i Stockholms gader, og tilbyder innovative og moderne tøj og tilbehør til den intellektuelle slacker (dagdriver), der søger at udtrykke originalitet i en verden af ensartet tænkning. Brillekollektionen afspejler dette, i klassiske men moderne modeller med et ungt publikum i tankerne. Få farver, ikke for meget design på hver model, men gennemarbejdet og godt tilpasset de nuværende modetrends.

Se butikker som forhandler WeSC

I 1996 oprettede Robert Morris, William Morris London – et selvstændigt firma med et meget engelsk mærke. Målet var at tilbyde designerbriller til alle, der giver fremragende originale designs, der løbende udvikler sig.

Sammen med den kærlighed og stolthed, der går ud på at skabe stel, er det samme niveau af hårdt arbejde, dedikation og personlig service, at hvert medlem af William Morris London-teamet stræber efter at give deres kunder dagligt.

Fra en ydmyge begyndelse til hvad der i dag er et succesfuldt globalt brand, anvender William Morris London personale, agenter og distributører over hele verden.
Efterhånden som markedet er vokset, så har kollektionerne, designene, salgsstedet og alt andet fulgt med. For William Morris London, er det vigtigt at deres filosofi og mærkeattributter forbliver så stærk som de var det for alle disse år siden. I en virksomhedsmættet verden er det “familiens” værdier, der adskiller dem fra ‘de andre’ og det er blandt andet dét deres kunder sætter pris på.

Se butikker som forhandler William Morris

WOOW er designet af FACE A FACE holdet og lavet til de unge og dristige. Udtryk i solbriller og optiske stel er altid forbløffende, aldrig diskret.

Med WOW har du lov til at være sjov og fuld af liv. Nyd det gode humør og bliv begunstiget med en cool kombination af London beat og Paris mode.

Se butikker som forhandler Woow

Z

Hos Zeal Optics laver de briller af højeste kvalitet, til folk som dem selv; der lever for udendørs eventyr. Men det er kun begyndelsen på deres eventyr – Zeal fokuserer på mere end bare at være et brillefirma. De lever efter et simpelt sæt overbevisninger: Brug mindre, giv tilbage, udforsk mere. – En devise de stræber på at efterleve hver dag.

Zeal lavere solbriller, goggles og accessories i højeste kvalitet.

Brug mindre
Zeal benytter plantebaserede materialer i alle stel og linser, for at hjælpe dig med at se verden omkring dig mere tydeligt, samtidig med at de værner om de synspunkter, der inspirerer os alle – også i kommende generationer.

Giv tilbage
At bo udendørs vil ændre dit liv, men ikke alle får en chance for at opleve vildmarken. Hos Zeal arbejder de for at bringe inspirerende eventyr til dem, der måske aldrig har følt spændingen ved en løbende flod eller roen på en bjergtop. Det gøres gennem projekter og partnerskaber, der reducerer vores miljømæssige fodaftryk, skaber social forandring og efterlader os alle med bedre minder om vores tilværelse udendørs.

Udforsk mere
Grib chancen og spring ud i livet!

Se butikker som forhandler Zeal