DSQUARED2

Dean og Dan Caten, canadiske tvillingbrødre fra Willowdale Ontario, har arbejdet i den internationale modeverden siden 1984. I 1983 flyttede de til New York for at studere på Parson’s School of Design. Otte år senere besluttede duoen at tage det store spring til Italien. Efter mange samarbejder med store internationale modehuse fik brødrene deres første kollektion til mænd, som blev fremvist i et show i 1994.

Den intelligente blanding af irriterende canadisk attitude og raffineret italiensk skræddersyning, kombineret med stor opmærksomhed for detaljen er grundlaget for DSQUARED2-filosofien, der har givet liv til et unikt koncept for alternativ luksus.

I de seneste år har DSQUARED2 vokset sig til et mere elegant og sofistikeret brand, men de har stadig beholdt de sexede og provokerende træk, der er så indgroet i brandets kreative rødder.

Dekan og Dan deler deres daglige liv mellem Milano og London, mens de producerer deres kollektion i Italien. “Født i Canada, Bor i London, Made in Italy” er brandets motto.

 

Find en forhandler af DSQUARED2 briller og solbriller via kortet herunder.