Optik Team – Et stærkt lokalt alternativ

Uanset hvilken OPTIK TEAM vores kunder vælger at gå til, når der skal købes nye briller, kan de være sikre på at blive mødt af høj faglighed samt erfarne og dygtige optikere, der altid står klar til at yde professionel hjælp og rådgivning fra start til slut.

Hos OPTIK TEAM har vi intet standardsortiment og ingen færdigpakkede løsninger, da vi tror på vigtigheden af et bredt og spændende udvalg til vores kunder. Derfor vil man altid kunne finde et stort sortiment af mærker, som ikke findes andre steder, og vores kunder vil altid kunne finde et par unikke briller, som passer perfekt til dem.

OPTIK TEAM er et stærkt og lokalt alternativ til de store, internationale kæder. Her bliver vores kunder ikke mødt af slagtilbud og kvantitet frem for kvalitet for at nå kædens salgsbudget. I stedet bliver de præsenteret for ærlige og konkurrencedygtige priser på kvalitetsbriller, som alle kan være med på. Derfor er alle vores kunder ønskekunder, og det mærkes også på den gode service, som de alle er garanteret i vores butikker.

Vi består af ca. 170 individuelle butikker spredt ud over hele Danmark, så uanset hvor vores kunder er, så vil de kunne finde deres næste par briller i en OPTIK TEAM i lokalområdet. Butiksejerne gør en dyd ud af at være synlige og engagerede i det lokale liv, og de er med til at gøre en stor forskel ude i de danske byer. I stedet for at de penge, vores kunder lægger i forretningerne, går til de store, internationale kæder, bliver de i stedet i lokalområdet. Det er godt for både byen og byens beboere.

 

NOA Nordic Optical Alliance Aps

 

Medlem af NOA

OPTIK TEAM er en del af NOA – Nordic Optical Alliance Aps, der er en sammenslutning af tilsvarende kæder i Norden. Dermed køber OPTIK TEAM ind sammen med mere end 450 andre butikker.

Vores filosofi er, at den individuelle personlige butik med ejeren selv bag disken vil bestå så længe, der er kunder, der ikke vil nøjes med færdigpakkede løsninger fra et standardsortiment.