Find en lokal optiker tæt på dig

Er du på udkig efter en lokal optiker tæt på dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. OPTIK TEAM har godt 170 medlemmer i hele Danmark. Alle vores medlemmer er individuelle brilleforretninger, og her er du altid garanteret professionel og ærlig rådgivning, uanset hvor i landet du er bosat.
Vi vil gerne gøre tingene anderledes end hos de store brillekæder. I vores butikker får du derfor alle goderne ved at komme til en lokal og individuel optiker, samtidig med at du får den store kædes fordele. I vores brillebutikker rundt omkring på Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm, Grønland og Færøerne finder du derfor altid konkurrencedygtige priser, samt stærke koncepter, i hyggelige og personlige rammer.

Alle medlemsbutikker hos OPTIK TEAM er er individuelt ejede, hvilket betyder, at de hver især bestemmer over deres butik og sortiment. Hver brillebutik har valgt et unikt og spændende udvalg af brillestel, så du helt sikkert kan finde en brille til netop din stil og ønske.

Få testet dit syn med en synsprøve hos din lokale brilleforretning

Hos OPTIK TEAM lægger vi vægt på høj faglighed, og du bliver altid mødt af engagerede og passionerede optikere, der brænder for faget og som derved vil give dig den bedste service og oplevelse.

Når du får foretaget en synsprøve, er du altid i gode hænder hos OPTIK TEAMS lokale optiker, som tager sig tid til alle målinger og til at lytte. Det er det bedste grundlag for at finde de helt rigtige briller og/eller kontaktlinser i vores medlemsbutikker.

Du kan blandt andet finde os i følgende byer og landsdele

Med godt 170 butikker vil du altid finde en lokal optiker tæt på, hvor du bor eller arbejder, da vi er spredt godt ud over hele landet. I Jylland finder du os i Nordjylland, Sønderjylland såvel som i Midtjylland, og du kan naturligvis også finde din lokale optiker, hvis du bor på Sjælland, Fyn, Bornholm, Grønland eller Færøerne.

Vi er derfor tilstede i hele landet, så uanset hvor du er bosat, har du altid en af vores professionelle optikere lige i nærheden. Du kan blandt andet finde os i alle de store byer:

  • København
  • Odense
  • Aalborg
  • Aarhus

Tast dit postnummer, så finder du nemt og let din nærmeste butik.

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med at få det optimale ud af dit syn.