Kontaktlinseabonnement

Kunne du godt tænke dig en nem løsning til dit synsbehov i hverdagen? Så kan det være, at kontaktlinser er lige noget for dig. Kontaktlinser er en simpel løsning, der giver fuld bevægelighed og frihed i dagligdagen.

Hos OptikTeam har vi gjort det endnu nemmere – vi tilbyder nemlig også et kontaktlinseabonnement. Med et linseabonnement får du tilsendt dine kontaktlinser hver måned. Nemmere bliver det vist ikke. Vi står klar til at hjælpe vores medlemmer med et skræddersyet kontaktlinseabonnement, så kig endelig ind forbi din lokale OptikTeam-optiker.

 

Læs mere om kontaktlinser her Find en forhandler af kontaktlinseabonnement her

Få et skræddersyet kontaktlinseabonnement

Når det kommer til synet, har vi alle forskellige behov. Derfor er det også vigtigt, at du får lige præcis de kontaktlinser og ikke mindst det kontaktlinseabonnement, som passer til dig. Derfor gør vi meget ud af at sikre medlemmerne af OptikTeam det helt rigtige kontaktlinseabonnement, der er skræddersyet til lige netop dig og dit synsbehov. Vi tilbyder linseabonnementer, der passer til ethvert behov og enhver livsstil, uanset hvad du måtte have af ønsker til dit kontaktlinseabonnement.

Vi har et stort udvalg af linser, som du har mulighed for at få abonnement på. Ligeledes er det også mulighed at kombinere kontaktlinser med en brille, hvis du ønsker dette som del af dit kontaktlinseabonnement. Er dit syn begyndt at ændre sig? Eller oplever du, at du om aftenen er nødt til at tage dine linser ud, fordi dine øjne ikke kan holde til at have dem i hele dagen? Uanset din situation kan du hos OptikTeam altid tilpasse dit kontaktlinseabonnement til dine aktuelle behov, så du kan nyde din fulde frihed og ikke mindst en unik fleksibilitet i dit kontaktlinseabonnement.

Hos din lokale OptikTeam står en af vores dygtige optikere klar til at hjælpe vores medlemmer med at finde det rette kontaktlinseabonnement. Vi tilbyder kompetent rådgivning med udgangspunkt i dig, dine ønsker og dit syn, så vi får skræddersyet det kontaktlinseabonnement, der giver bedst mening for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for kontaktlinser på abonnement.

 

Find din lokale OptikTeam her

Hvad er fordelene ved et linseabonnement?

Vælger du at tegne et kontaktlinseabonnement, får du ikke kun en praktisk og fleksibel synsløsning. Et abonnement på kontaktlinser giver også en lang række andre fordele, som er værd at tage med i overvejelserne, hvis du stadig ikke er helt overbevist om at tegne et linseabonnement. Som medlem af OptikTeam får du følgende eksklusive fordele ved at vælge kontaktlinseabonnement hos os:

  • Altid kontakt med en erfaren optiker
  • Altid den rigtige linsetype og den rigtige styrke
  • Mulighed for ombytning af linser ved styrkeændring
  • Mulighed for at teste andre linsetyper
  • En grundig instruktion i håndtering og pleje af linserne
  • Automatisk indkaldelse til kontrol af øjne og linser
  • Enkel betaling via PBS
  • Automatisk indberetning til Sygeforsikring Danmark
  • Mulighed for afhentning af linser i butik eller levering af dine linser helt uden omkostninger
  • Altid mulighed for hjælp og gode råd

Du får således meget mere end blot linser, når du vælger et kontaktlinseabonnement hos OptikTeam. Det kan derfor godt betale sig at vælge en løsning med kontaktlinser på abonnement.

 

Find en forhandler af kontaktlinseabonnement her

 

Hvordan fungerer mit kontaktlinseabonnement?

Når du vælger at tegne et kontaktlinseabonnement hos OptikTeam, starter du altid med at få foretaget en synstest. Ved synstesten finder vi frem til dit synsbehov, og gennem rådgivning og en dialog med dig om dine ønsker til dine kontaktlinser, og hvad du har brug for, finder vi sammen det rette kontaktlinseabonnement. Dit kontaktlinseabonnement indeholder alt, hvad du har brug for, og du betaler et fast månedligt beløb via PBS. Det er både nemt og bekvemt, og det er samtidig helt op til dig, om du ønsker at få dine kontaktlinser leveret eller gerne vil afhente hos din lokale optiker.

Hos OptikTeam er der mange muligheder for at få et skræddersyet kontaktlinseabonnement. Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge ind forbi din lokale optiker, hvis du ønsker at tegne et kontaktlinseabonnement eller blot vil høre mere om dine fordele som medlem af OptikTeam.