Brillemode

optikteam mode

Når det kommer til valg af briller, kan det nogle gange godt være svært at finde det helt rigtige par. Skal brillerne være store, små, runde eller ovale? Skal stellet være spinkelt eller kraftigt, klassisk sort eller i pangfarver?

Ligesom tøjmode så skifter brillemode også fra sæson til sæson, hvor sæsoner præges af nye tendenser og spændende trends. Uanset om du gerne vil følge brillemoden, eller du blot ønsker at finde de helt rigtige briller til din stil, så står vi hos OptikTeam klar til at hjælpe dig med nye briller.

OptikTeam mode

 

Vælg de rigtige briller til din ansigtsform

I forbindelse med at vælge de rigtige briller er det vigtigste som regel, at brillen passer til både dit ansigt og din personlighed. De rette briller lader dig udstråle din personlighed og stil bedst muligt, ligesom de også klæder dit ansigt. Det handler således om at finde en facon og en brillestil, der arbejder for og ikke imod dit ansigt, og det gælder, uanset hvad brillemoden dikterer. Hvis brillemoden en sæson er spinkle stel, er det ikke nødvendigvis det rette valg for alle i forhold til briller og ansigtsform. Eksempelvis kan en markant brille være med til at flytte opmærksomheden fra det, du måske gerne vil nedtone ved dit ansigt, mens et spinkelt stel kan fremhæve det, du ønsker at fremhæve.

En god hjælp i forhold til briller og ansigtsform er at lede efter det stel, der komplimenterer din ansigtsform, og det kan vi hjælpe med hos OptikTeam. Har du eksempelvis en oval ansigtsform, vil langt de fleste briller klæde dit ansigt, mens en trekantet ansigtsform vil nyde godt af briller, der kan sætte fokus på kindbenene. Til det rektangulære ansigt vil et par briller, der fremhæver tindinger og kindben være helt perfekte, mens et par briller, der sætter fokus på tindinger, vil klæde det dråbeformede ansigt. Uanset dine briller og ansigtsform vil det også være muligt at finde et stel, der både følger brillemoden og klæder dig, hvis det er det, du ønsker. Når det kommer til at vælge de rigtige briller, er der et væld af muligheder, og vi står naturligvis også klar med gode råd og kompetent vejledning, når de nye briller skal findes, eller brillemoden skal udforskes.

Der findes også en række tips til, hvordan du eventuelt kan snyde dig til at se yngre ud, hvis det er det, du ønsker, at dine nye briller skal hjælpe med:

  • En rund model, hvor øverste kant går op til øjenbrynet, får dine øjenlåg til at se mindre tunge ud.
  • Briller, hvor stangen fæstner over midten af brillens glas, kan være med til at løfte ansigtet.
  • Har du tendens til mørke rander under øjnene, bør du undgå dybe brilleglas, der går helt ned til kinden, da dette fremhæver de mørke rander.
  • Markante briller kan fremhæve de træk og farver, du gerne vil fremhæve, og nedtone det, du ønsker at nedtone.
  • Briller med opadgående snit giver modvægt til rynker og nedadgående linjer i ansigtet.

Hos OptikTeam finder du altid et stort udvalg af både klassiske og moderigtige briller såvel som briller, der altid følger den gældende brillemode. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde en brille, der passer til netop dig og din stil. Så tøv endelig ikke med at kontakte din lokale optiker og vælg de rigtige briller hos OptikTeam.

Hvordan er brillemoden i år?

Brillemoden i 2023 er kendetegnet ved store, markante briller, der i ægte retrostil trækker tråde til 70’erne. Især briller med en mørk overdel og en lysere bund er en utrolig populær brillemode lige nu. Helt grundlæggende handler brillemoden om at finde de klassiske designs frem igen. Brillemoden er i dag også præget af runde briller såvel som brillerne formet som katteøjne.

Brillemoden 2023 byder også på modsætninger. På den ene side har du briller, der emmer af minimalisme og funktionalitet, hvor nøgleordet for brillemoden er less is more. Her handler moden om tynde stel, lette pasteller og også gerne transparant acetat for at give brillen et stilrent udtryk. På den anden side finder du en mere karakteristisk og fremtrædende brillemode, hvor farverige og større stel er i højsædet. Hvor den simple brillemode lader brillen træde lidt i baggrunden, er der i denne brillemode fuld fart på brillen, der er mere i centrum.

I dag handler brillemode ikke længere blot om at styrke synet og korrigere synsproblemer. Det handler i lige så høj grad om, at brillen er en del af din stil og er med til at fremhæve din personlighed. Det vigtigste er, at du får valgt de briller, der klæder dig, dit ansigt og din stil. Og hos OptikTeam har vi helt styr på tidens brillemode, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller. Vælg de rigtige briller hos OptikTeam – her kan du være helt sikker på at få et par kvalitetsbriller, der passer til dig og følger tidens brillemode.

På kortet herunder finder du den optiker, der er nærmest dig.