Brillemode 2018 – sæsonens trends

Brillemoden har de seneste år gennemgået en transformation. Hvor briller før i tiden var et nødvendigt onde, er de i dag et af de mest populære modetilbehør. De er endda blevet så moderne, at mange bærer dem med glas uden styrke udelukkende for at kunne være med på moden.

Ligesom det er med al anden mode, så skifter brillemoden hurtigt. Der bliver hele tiden udviklet nye tendenser, samtidig med at fortidens trends genopstår.Vores brille eksperter er altid klar til at guide dig gennem tidens trends og tendenser. Så står du og mangler nye briller, men er i tvivl om, hvilken type du skal købe? Så kan du roligt spørge vores eksperter til råds.

Brilletrends 2018

I 2018 er brillemoden bred og favnende. Uanset om du er til stilrene eller innovative designs, kan du finde en brille, der passer til din stil. For at gøre de mange nye trends let at overskue, vil vi remse de største op:

  • Brille med transparent stel
  • Runde briller
  • 90’er brille

Brille med transparent stel

I 2018 er især det transparente look slået igennem. Det ses både i tøj- og skomoden, hvor det bugner med tasker, sko og tøj i gennemsigtigt plastik. Denne trend har også nået brilleverdenen, der byder på transparente stel, der passer til ethvert outfit. De transparente stel fås både i luksusudgaven og i et budgetvenligt prisleje, så der er god mulighed for at finde et stel, der passer til dine behov.

Runde briller

Du har sikkert set de runde briller, der både pryder gadebilledet og sociale medier. I 2017 har det runde stel fået et comeback, og også i 2018 er det en af de mest populære typer. I starten var det især ungdommen, der tog trenden til sig, men i dag kan du se de runde briller på folk i alle aldersgrupper.

90’er brille

90’erne tendenser er genopstået og pryder brillemoden i 2018. Trenden inkluderer smalle og tætsiddende briller samt de ikoniske cat eye-briller, som blev gjort kendt af Audrey Hepburn og Marilyn Monroe. Den 90’er inspirerede brillemode byder også på briller i flerkantede form og med spejlglas.

Briller og ansigtsform

Du kender det sikkert fra tøjmoden – der findes et utal af retningslinjer, for hvordan du bør klæde dig ud fra din kropsform. Når det kommer til brillemode, er der mere fri tøjler. Selvom du altid kan vælge præcis de briller, du synes matcher dig og din stil, er der nogle enkelte guidelines, der kan gøre det lettere at finde et par briller, der klæder netop dig.

Mange går ud fra deres ansigtsform, når de skal vælge et par nye briller. Som udgangspunkt anbefaler vi altid vores kunder at finde et par briller, der danner en kontrast til ansigtets form. Det vil sige, at hvis du har et firkantet ansigt, bør du vælge runde briller, og omvendt vil et par firkantede briller komplementere et mere rundt ansigt. Men der findes ingen regler uden undtagelser, og derfor er du altid mere end velkommen ned i en af vores butikker, hvor du kan prøve forskellige typer af briller og stel. Vores uddannede optikere står altid klar til at rådgive ud fra deres mangeårige erfaring.

Hvordan finder jeg en brille, der passer til mig?

Når du skal erhverve et par nye briller, er der flere ting, du med fordel kan overveje. Udover at brillen bør passe til din ansigtsform, er det også vigtigt at den matcher din stil. Hvis du er den klassiske type, der foretrækker et enkelt design med rene linjer, kan du med fordel vælge en diskret brille, der ikke tiltrækker sig opmærksomhed. Er du derimod den modige, farverige type, der ikke er bange for at skille sig ud? Så kan et par briller i en atypisk form eller med et spændende mønster være det oplagte valg for dig.

Briller med flerstyrkeglas

Det er med brillemoden som med al mode: Der findes trends, der skifter fra år til år, og der findes klassikere, som man aldrig går galt i byen med. Forskellen på moden inden for briller er, at den teknologiske udvikling i langt højere grad er en del af nytænkningen. Nye materialer og nye måder at gøre tingene spiller en væsentlig rolle for hver sæsons trend. Det samme gælder trenden i glas. Især flerstyrkeglas har gennemgået store landvindinger de sidste år med mulighed for 100% individuel tilpasning. Vores butikker består af individuelle, selvstændige optikere, hvor du ikke bliver mødt med et standardsortiment tilpasset en gennemsnitlig smag. Her er der et bredt udvalg af specielle modeller, så du kan få nøjagtig den brille, der passer til dig.

Kom ind i en vores butikker og se de mange flotte modeller.