Brillemoden i 2024 – de største Brilletrends

Graver man dybere i de nyeste brilletrends for 2024 er designet ikke kun påvirket af high fashion, men også af samfundsmæssige forandringer og teknologiske fremskridt. 3D har blandt andet fundet sit indpas i skabelsen af nye brille-designs.
Ligesom du vælger tøj, der passer til din personlighed, er det at vælge det perfekte par briller lige så personligt og har stor indflydelse på ens fremtoning.
Det kan være grænseoverskridende at vælge et brille-design der går ud over ens egen komfort zone, men somme tider skal man turde hoppe ud i det, og her står vi klar i vores butikker til at vejlede og guide dig.

Farvegradienter i brillestel – en leg med farver

Gradientstel bliver mere og mere populære i 2024 og repræsenterer en moderne, men også en kunstnerisk tilgang til brilledesign. Stellene tilbyder en spændende og anderledes overgang af farvenuancer, der tilfører brillen både elegance og dristighed på én gang. For dem, der typisk har været forsigtige med deres valg af brillefarver, kan et gradientstel virke en smule vovede. Men med de rigtige styling tips kan de nemt blive dit foretrukne valg. De giver dit ansigt farve og glød selvom solen endnu ikke har givet kinderne en naturlig sommerglød. Briller med farvegradient skal afspejle eller komplementere tonerne i dine egne fortrukne farver.

OptikTeam modebriller

Transparente stel: afdæmpede, men stilfulde

Klare stel er elegance i al sin enkelhed. Og i 2024 vil spotlyset skinne stærkt på klare stel. De er perfekte til dem, der gerne vil fremhæve ansigtstræk eller makeup uden at overdøve det, og de tilpasser sig elegant til alle hudtoner og ansigtsstrukturer. Er man af den lidt mere vovede type, kan et par farvetonede glas højne stellet´s udtryk og gøre brillen endnu mere stilfuld og personlig.

 Eschenbach Marc O'polo OptikTeam

Sekskantede briller: En ekstra kant på moden

Sekskantede former giver et ekstra tvist på brillemoden. Man føler sig lidt hensat til 70´ernes runde former, men med ekstra kant og elegance.
Geometrien i sekskantede briller eller solbriller giver looket hipster vibes. Især når de sættes sammen med lette, luftige sommeroutfits, giver de geometriske former blikfang og tilfører et edgy twist til ethvert sommerlook.

Fleye OptiKTeam

Hvordan er brillemoden i år?

Brillemoden i 2023 er kendetegnet ved store, markante briller, der i ægte retrostil trækker tråde til 70’erne. Især briller med en mørk overdel og en lysere bund er en utrolig populær brillemode lige nu. Helt grundlæggende handler brillemoden om at finde de klassiske designs frem igen. Brillemoden er i dag også præget af runde briller såvel som brillerne formet som katteøjne.

Brillemoden 2023 byder også på modsætninger. På den ene side har du briller, der emmer af minimalisme og funktionalitet, hvor nøgleordet for brillemoden er less is more. Her handler moden om tynde stel, lette pasteller og også gerne transparant acetat for at give brillen et stilrent udtryk. På den anden side finder du en mere karakteristisk og fremtrædende brillemode, hvor farverige og større stel er i højsædet. Hvor den simple brillemode lader brillen træde lidt i baggrunden, er der i denne brillemode fuld fart på brillen, der er mere i centrum.

I dag handler brillemode ikke længere blot om at styrke synet og korrigere synsproblemer. Det handler i lige så høj grad om, at brillen er en del af din stil og er med til at fremhæve din personlighed. Det vigtigste er, at du får valgt de briller, der klæder dig, dit ansigt og din stil. Og hos OptikTeam har vi helt styr på tidens brillemode, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller. Vælg de rigtige briller hos OptikTeam – her kan du være helt sikker på at få et par kvalitetsbriller, der passer til dig og følger tidens brillemode.

På kortet herunder finder du den optiker, der er nærmest dig.