Ørgreen

Ørgreen

Ørgreen er premium designerbriller i avancerede materialer, kendt for sin signatur stil og innovative farvekombinationer. Grundlagt i København i 1997, er deres mål at designe stærke og tidløse stel for kvalitetsbevidste individer over hele verden.

Ørgreens kollektion indeholder briller og solbriller, fremstillet i titanium og beta-titanium: ædle metaller i en fremragende kvalitet, designet til at vare ved. Kollektionerne er designet og udviklet i Danmark og håndlavet i Japan. Ørgreen er kendt og respekteret for høje standarder og uigenkaldelig kvalitet.

Ørgreen dansk design, når det er bedst. De værdier og standarder, der blev fastsat i 50’erne og 60’erne af internationalt anerkendte designere som Arne Jacobsen og Louis Poulsen – innovation, kvalitet, minimalisme og rene linjer – findes i alle Ørgreens stel – dog med et Ørgreen twist, der består af unikke detaljer og en subtil hånd, inspireret af gadekultur, ekstremsport og klassiske biler.
Ørgreens æstetik er legende, dynamisk og undertiden provokerende, men aldrig arrogant. Det handler om at trække på traditioner, vove at udfordre dem og sætte en ny dagsorden. I stedet for at bygge videre på flygtige trends, er Ørgreens unikke stil og linjer genkendelige og vil altid forblive konsekvent gennem deres designs, som er tidløse og årstidløse, men aldrig uden historie.