Maui Jim

Maui Jim er solbriller i særklasse.

Maui Jim blev startet i 1980 og er nu en amerikansk baseret producent af solbriller, der holder til i byen Peoria i Illinois. Maui Jim sælges og markedsføres i hele verden. Firmaet blev grundlagt som et meget lille firma på et hotel på Hawaii, men ekspanderede kraftigt, og blev opkøbt af RLI Vision, der fastholdt både visionen og produktkvaliteten.

Navnet “Maui Jim” stammer fra navnet på en papegøje, der tilhører en af grundlæggerne. Den fungerer stadig som virksomhedens maskot og logo.

Kendetegnende for Maui Jim er UV-beskyttelsen, den effektive polarisering og måden at fremhæve kontraster på. Det er alt sammen egenskaber, der kan tilskrives oprindelsen på en stillehavsø. Her var fyldt med surfere og solelskere, så markedet var stort og Maui Jim lykkedes virkelig med at skabe solbriller med glas, der kunne opfylde alle de krav en surfer kunne stille til et par solbriller.

I dag fås Maui Jim i et utal af smarte og funktionelle stel med en lang række overflader og farver, med hver deres særlige fordele og egenskaber. Langt de fleste Maui Jim briller fremstilles med styrke præcist efter synsprøvens resultater. Med Maui Jim får man den perfekte brille, der passer både til ens syn og ens behov. I 1999 kom Maui Jim på Forbes Magazines liste over 110 ting, der er hver en krone værd.

Med solbriller i særklasse får man:
– PolarizedPlus2 glas som fjerner 99,9% af det blændende lys
– Blokerer 100% for skadeligt UV-lys
– Farveforbedrene glas som øger kontrasten og farverne
– Blokerer for generende reflekser fra bagsiden af solglasset
– Vand og smuds afvisende overflade
– Optiske glas, sikre dig et helt klart syn uden forvrængninger.

 

Find en forhandler af Maui Jim solbriller til dame og herre via kortet herunder.