Opskrift

29-10-18

Opskrift

Grønkålssalat

Grønkålssalat 4 personer   75 gr. grønkål rå og fintsnittet 50 gr. tranebær tørret 125 gr. æbler rå i tynde både 75 gr. granatæblekerner 25 gr. mandler finthakket   Dressing: 2 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. akaciehonning 2 spsk. Appelsinsaft Salt og peber efter smag   Alt til salaten blandes sammen undtagen mandlerne som drysses over... Læs mere

29-10-18

Opskrift

Spinatsalat

Spinatsalat 4 personer   100 gr. spinatblade friske små, skyllet. 100 gr. østershatte tørristet i mundrette stykker 25 gr. salatløg i små tern 100 gr. ærter 100 gr. feta (aptina 3%) 60 gr. ristede græskarkerner med salt   Dressing: 1 spsk. citron 1 spsk. olivenolie Alt til salaten blandes sammen undtagen ristede græskarkerner som drysses... Læs mere

29-10-18

Opskrift

Grønærtesuppe med citronbagte tigerrejer

Grønærtesuppe med citronbagte tigerrejer Til 6 personer   400g fine ærter 100g skyllet salat 1 liter kraftig hønsefond ¼ dl madlavningsfløde 20g smør Lidt saft fra en citron Salt og peber 12 pillede tigerrejer   Drys tigerrejser med lidt salt og sukker og grill/steg dem let på alle sider. Kog hønsefonden op. Varm Spinat og... Læs mere

29-10-18

Opskrift

Grønt er godt for øjnene

Grønt er godt for øjnene Opskriften på sunde øjne Øjnene er ligesom resten af kroppen afhængig af, at vi passer godt på dem, og opskriften på et godt syn hele livet er en kost, der er rig på vitaminer, grønne grøntsager og regelmæssig motion og alkohol med måde. Det er også vigtigt at skåne øjnene... Læs mere

29-10-18

Opskrift

Æblesalat med blåbær

Æblesalat med blåbær Til ca. 10 personer.   400g både af røde Elstar eller andet rødt æble 100g friske blåbær 500g baby spinat 100g friske hindbær 40g ristede valnødder   Dressing: 2 spsk. Citronsaft 1 dl. Hasselnøddeolie Salt og peber   Skyl frugter og grøntsager grundigt. Hak valnødderne let og rist dem kort på en... Læs mere